Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horúce scény v Paneláku: Dve sexice pod perinou!

Sexice z Paneláku budú zvádzať seriálového Patrika Janča. Zobraziť galériu (8)
Sexice z Paneláku budú zvádzať seriálového Patrika Janča. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA – Pritvrdili! Zatiaľ čo začiatkom októbra boli diváci jojkárskeho Paneláku svedkami sexu na kuchynskej linke medzi Dianou Mórovou (42) a Mariánom Miezgom (36), v dnešnej časti sa o erotické dusno postarajú mladšie tváre seriálu. Klaudia Matuščinová-Kolembusová (30) alias Zuzana a Danica Matušová (27) ako Mia sa ocitnú len v spodnej bielizni pod perinou ich spoločného milenca. Ako sa ujali týchto úloh?

Dve ženy v posteli! Azda máloktorému mužovi by sa takáto predstava nepáčila. Hercovi Samovi Spišákovi sa tento pohľad naskytol. Seriálovému Patrikovi Jančovi nanominovali scenáristi pod perinu dve ženy – Klaudiu Matuščinovú-Kolembusovú ako seriálovú Zuzku a Danicu Matušovú stvárňujúcu postavu Mie. Hoci dámy podobné skúsenosti s erotickými scénami v seriáli nemajú, úloh sa ujali naozaj profesionálne. 

V súvislosti s pikantnými zábermi sme sa skontaktovali s Danicou Matušovou. Tá sa však k nakrúcaniu odmietla vyjadriť. No jej kolegyňa Klaudia nám priznala, že s odhaľovaním sa pred kamerou nie je veľmi stotožnená. „Jasné, že som sa hanbila, aj keď herečka by s tým nemala mať problém. Mala by totiž automaticky prijať charakter tej postavy, ktorú stvárňuje. Ja s tým ale menší problém mám. Tak asi nie som typická herečka,“ kriticky zhodnotila svoj výkon. „Vždy mám zábrany, keď sa ocitnem v takých chúlostivých scénach,“ dodala Matuščinová.

Keďže doteraz hrávala dvanásť rokov len v divadle a toto je jej prvá väčšia skúsenosť podobného charakteru pred kamerou, mala trochu stres. „Je to úplne niečo iné takto pred kamerou, ale  je tam vynikajúci kolektív, takže všetci mi to naozaj maximálne uľahčujú,“ uzavrela seriálová Zuzana. Pre ktorú sexicu sa Patrik nakoniec rozhodne, si môžete pozrieť už v dnešnej časti seriálu Panelák na Jojke.

Tip: Pozriete si večer seriál Panelák alebo si pozriete nejaký film? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu