Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantný trapas v Paneláku: Ups, Jurčovej vykukla bradavka!

Sexi negližé sa Danici Jurčovej vypomstilo. Ukázala aj to, čo nechcela. Zobraziť galériu (8)
Sexi negližé sa Danici Jurčovej vypomstilo. Ukázala aj to, čo nechcela.

BRATISLAVA - To tam byť nemalo! Panelák okupuje hlavný vysielací čas ako rodinný seriál. Nahota v ňom teda nemá miesto. Niekedy však zaúraduje náhoda. Ako napríklad v utorkovej časti, o čom nás informoval divák seriálu a zároveň čitateľ topiek. Postava Danice Jurčovej (37) sa totiž rozhodla zvádzať svojho partnera v sexi negližé. No kým spiaci Robo Jakab (37) z toho nič nemal, ľudia pred prijímačom na krátky okamih zazreli herečkinu bradavku.

Vaše tipy

S týmto nerátala! Danica Jurčová už nejakú dobu stvárňuje v seriáli Panelák sestričku Danicu. Tá si buduje vzťah s popleteným Karolom v podaní Roba Jakaba. Párik dostal priestor na obrazovke aj v utorok večer.

V jednej zo scén mala Danica v pláne zvádzať svojho partnera. Obliekla si preto leopardie negližé a nacvičovala sexi pózy, ktorými ho dostane. Karol však z toho nič nemal, pretože zaspal. Na svoje si ale prišli herečkini obdivovatelia pri televíznych prijímačoch.

V momente, kedy Jurčová liezla po posteli, totiž došlo k neplánovanému odhaleniu. Blondínke z výstrihu vykĺzla bradavka. A keďže štáb si nič nevšimol, pikantná vsuvka nebola z deja vystrihnutá. Zisťovali sme, čo na to herečka. „Vždy som ľutovala dámy, ktorým sa stalo niečo podobné predo mnou. Môžem povedať, že to nie je nič príjemné, ale stane sa. V našej profesii sa takéto drobné pracovné nehody dejú často. Chvalabohu to už mám za sebou a dúfam, že to prežijem,” povedala nám Danica.

„Vnímavému a ostražitému divákovi, ktorý túto mikrosekundu odhalil, ďakujem a prajem veľa ďalších zaujímavých zistení počas sledovania televízie. Dúfam, že aj naďalej ostane naším verným divákom. Som rada, že sa na Slovensku nedeje nič závažnejšie, o čom by bolo treba písať,” dodala blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu