Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Markizáci pritvrdili: Nahé prsia Minichovej a sex!

Milena Minichová predvedie pikantné scény s kolegom Braňom Deákom. Zobraziť galériu (6)
Milena Minichová predvedie pikantné scény s kolegom Braňom Deákom.

BRATISLAVA – Poriadne pikantné hneď na úvod! Prvá časť nového romantického seriálu Druhý dych, ktorý odštartuje na obrazovkách markizáckej dcérskej televízie Doma už dnes večer, prinesie romantiku so všetkým, čo k nej patrí. Vrúcne objatia však vystriedajú aj vášnivé bozky a sex. Ako vidno na posteľných záberoch, ktoré sa nám podarilo získať, herečka Milena Minichová (29) prežije s kolegom Braňom Deákom (29) vskutku hriešne chvíle.

Ukázala nahé prsia! Herečka Milena Minichová, ktorú diváci poznajú predovšetkým z jojkárskeho Paneláku, sa už dnes predstaví v novom seriáli Druhý dych. V ňom stvárňuje mrchu Andreu Jančovičovú. Tá, ako typická zlatokopka, túži zbaliť bohatého mladého vdovca Davida Kráľa (Braňo Deák), ktorý je úspešným architektom. 

Milena sa hneď v prvej časti predvedie v pikantnej scéne. "Rozdá" si to s hlavným hrdinom. Počas týchto záberov diváci dokonca uvidia aj jej nahé prsia. Topky.sk v súvislosti s nimi zisťovali, ako sa herečke nakrúcali.

„Som dosť hanblivá, takže si to vyžadovalo veľkú dávku odvahy. Ale beriem to ako súčasť mojej práce.  Pristupujem k tomu profesionálne. Postava, ktorú vytváram, si vyžaduje môj vklad. Či už je intelektuálny, alebo fyzický,“ povedala Minichová. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu