Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rozvedený Mikulčík: Pletky s ďalšou herečkou?! Toto je ona!

Mikulčík a Marušinová údajne tvoria mileneckú dvojicu. Zobraziť galériu (10)
Mikulčík a Marušinová údajne tvoria mileneckú dvojicu.

BRATISLAVA – Nová známosť?! Kamil Mikulčík (33) sa údajne zaplietol so Zuzanou Marušinou (24), známou zo seriálu Panelák. Herci vraj tvoria milenecký pár. Takéto informácie sa už nejakú dobu šíria v zákulisí šoubiznisu. Dokonca nám do redakcie prišiel čitateľský tip, že dvojica plánuje spoločnú budúcnosť. Topky.sk zisťovali, či je to naozaj tak.

Herec Kamil Mikulčík po rozvode s herečkou Kristínou Farkašovou nemá núdzu o záujem žien a je nimi neustále obletovaný. Sympatický zarastený mladík by si tak mohol vyberať, ktorá žena by mala stáť po jeho boku ako jeho partnerka. Len nedávno na povrch vyplávali informácie, že mal pletky s herečkou Luciou Rózsa-Hurajovou. Obaja to vtedy síce popreli a tvrdili, že sú iba kamaráti, no časom sa ukázalo, že tmavovláske stroskotalo manželstvo a ide sa rozvádzať.

Aby toho nebolo na Kamila málo, v poslednom čase sa opäť o ňom hovorí.  Mnohí  jeho známí ho videli práve v spoločnosti herečky Zuzany Marušinovej, známej z jojkárskeho Paneláku. Podľa našich informácií sú milencami a mladá herečka je do svojho „kolegu“ po uši zamilovaná. Dokonca nám do redakcie  prišiel zaujímavý tip.

„Nebola náhoda, že minule Kamil Mikulčík a Zuzana Marušinová boli spolu na akcii. My sme to vedeli už dávno pred tým, že oni dvaja spolu paktujú. Zavolajte Marušinovej a skúste sa jej opýtať, medzi nami babami jej vykĺzlo, že Kamil s ňou plánuje budúcnosť,“ stálo v správe, ktorú sme obdržali.

Zisťovali sme preto reakcie všetkých zúčastnených. „Ja o tom neviem, to by som musela asi o tom najskôr ja niečo vedieť, aby to bola pravda. Sme dobrí kamaráti. Naozaj spolu nie sme,“ tvrdila nám herečka mierne nervóznym hlasom.

Rovnako nepokojný bol pri našom telefonáte aj Mikulčík, ktorého táto otázka doslova vytočila. „Nie je to pravda. To už nemôžem ísť s nikým do ulíc bez toho, aby sa na druhý deň o mne nehovorilo, že s niekým niečo mám?! Ja si vyprosím, aby sa o mne písali takéto veci. Je to moja vec, s kým sa stretávam. So Zuzanou sme kamaráti,“ razantne tvrdil herec, ktorý zatiaľ od rozvodu s Kristínou Farkašovou nepriznal žiadnu oficiálnu partnerku. Naproti tomu jeho exmanželka je opäť zadaná, tvorí pár s bývalým jojkárskym hlásateľom počasia Jurajom Hajdinom.

S Kamilom má napriek tomu údajne výborný vzťah. Naša čitateľka však tvrdí, že s Marušinovou to už tak ružové nie je. Zaujímalo nás preto, či Kristína Zuzanu naozaj neznáša. „Poznám ju a nemám s ňou problém. Ja budem rada, keď si Kamil nájde dobrú babu, či už Zuzanu, alebo niekoho iného. Ja som so Zuzanou v kontakte a je to milé,“ odvetila Farkašová.

To, či Mikulčík s Marušinovou niečo má, alebo len horlivá kamarátka chce pomôcť Zuzane sa zmedializovať, alebo išlo len o nejakú záškodnícku správu, zrejme ukáže až čas. Čo si myslíte vy? Hlasujte v ankete pod článkom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu