Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Spevák Mikulčík: Prehovoril o vzťahu s vydatou Hurajovou!

Lucia Hurajová a Kamil Mikulčík Zobraziť galériu (8)
Lucia Hurajová a Kamil Mikulčík

BRATISLAVA – Kamaráti či milenci?! Topky.sk včera informovali, že Lucii Rózsa Hurajovej (34) sa rúca manželstvo s hudobným producentom Oskarom Rózsom (36). Dvojica sa ide rozvádzať. V súvislosti s krachom ich zväzku sa v mediálnej brandži skloňuje meno Kamila Mikulčíka (32). Herečka má vraj k nemu až podozrivo blízko. Čo povedal o ich vzájomnom vzťahu spevák, ktorý sa okrem iného zviditeľnil aj reprezentáciou Slovenska na Eurovision Song Contest v roku 2009?

Je dôvodom ich rozvodu?! Pred dvoma sme mesiacmi vás informovali o údajnom mileneckom pomere medzi herečkou Luciou Hurajovou a Kamilom Mikulčíkom. Hoci obaja popierali, že by medzi nimi bolo niečo viac ako kamarátstvo, nevyzerá to tak. Ako sme totiž zistili, herečka sa ide po troch rokoch manželstva rozvádzať.

Keď sme v súvislosti s rozchodom oslovili producenta Oskara Rózsu, ktorý sa medzičasom od svojej polovičky odsťahoval, manželské odcudzenie nepoprel. Povedal len, že sa k tomu nebude vyjadrovať. „Je to moje súkromie, vysvetlil slušne. 

Keďže sa v súvislosti s rozpadom manželstva skloňuje aj meno Kamila Mikulčíka, ktorý sa vo februári rozviedol s herečkou Kristínou Farkašovou, oslovili sme aj jeho. „Šestnásť rokov sme s Luciou kamaráti. Nemal som s ňou doteraz nič, tak neverím sám sebe, že by som teraz niečo skúsil. Mám k nej veľmi blízko ako ku kamarátke. Ja nie som dôvodom niečoho takého,“ povedal topkám Kamil, ktorý naznačil, že Hurajová bude čoskoro opäť slobodná.

Ako ďalej načrtol, mal informácie o tom, že dvojicu sužovali už dlhodobo problémy. „Možno som aj o nejakých vedel, ale nemyslím si, že ja mám k tomu čo hovoriť. To je vec medzi nimi dvoma, uzavrel  Mikulčík. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu