Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Herečka Hurajová po prevalení aféry s Mikulčíkom: Rozvod s Rózsom!

Lucia Rózsa Hurajová (vľavo) sa rozvádza s producentom Oskarom Rózsom (vpravo hore). Jedným z dôvodov sú údajne pletky so spevákom Kamilom Mikulčíkom (vpravo dole). Zobraziť galériu (8)
Lucia Rózsa Hurajová (vľavo) sa rozvádza s producentom Oskarom Rózsom (vpravo hore). Jedným z dôvodov sú údajne pletky so spevákom Kamilom Mikulčíkom (vpravo dole).

BRATISLAVA - Ich láske je koniec! Topky.sk zistili, že trojročné manželstvo herečky Lucie Rózse Hurajovej (32) a producenta Oskara Rózsu (36) je v troskách. Dvojica sa rozvádza. V súvislosti s krachom ich vzájomného vzťahu sa v mediálnej brandži skloňuje meno speváka Kamila Mikulčíka (32). S ním má údajne brunetka pletky.

Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, dvojica prežíva krízu už dlhšie. Jej príčinou je vraj okrem iného aj Luciina aférka s rozvedeným spevákom Kamilom Mikulčíkom. Ten sa zviditeľnil napríklad  reprezentáciou Slovenska na Eurovision Song Contest, kde vystupoval spolu s Nelou Pociskovou.

Keď sme sa na spomínaný románik pýtali Hurajovej a Mikulčíka zhruba pred dvomi mesiacmi, obaja nám tvrdili, že sú len kamaráti. Herečka nás ubezpečovala, že jej manželstvo s producentom je v úplnom poriadku.

Najnovšie však vysvitlo, že zrejme nehovorila úplnú pravdu. Dôkazom môže byť fakt, že sa dvojica chystá rozvádzaťJe to moja osobná vec, moje súkromie. Odmietam to komentovať,“  nepoprel naše informácie o krachujúcom manželstve Oskar Rózsa. 

Producent sa už dokonca zhruba pred dvomi týždňami odsťahoval od partnerky. „Opäť býva vo svojom byte v Starom meste, ktorý sa v minulosti snažil predať,“ dozvedeli sme sa od človeka z hudobníkovho okolia. 

S Luciou máme veľmi dobrý vzťah. Bez ohľadu na to, či spolu žijeme alebo nežijeme ako manželia. Sú to naše osobné veci. Nepotrebujem, aby sa v tom niekto rýpal. Sú to citlivé otázky a každý má svoje problémy. Nech radšej ľudia počúvajú moju hudbu,“  vysvetľoval Rózsa, ktorý má podľa našich zistení novú partnerku. 

Ako sme sa dopočuli, v blízkej budúcnosti s ňou chce ísť na spoločnú dovolenku. „Chystajú sa v lete k moru,“ dozvedeli sme sa od zdroja. Do zahraničia odlieta aj Lucia. Tá však údajne necestuje s milencom, ale s kamarátkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu