Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Fúha, toto čo je? Farkašovej exmanžel v sukni a podväzkoch!

Kamil Mikulčík je známy aj zo seriálu Chlapi neplačú. Zobraziť galériu (6)
Kamil Mikulčík je známy aj zo seriálu Chlapi neplačú.

BRAISLAVA – Poriadny úlet! Herec a spevák Kamil Mikulčík (37), ktorého diváci poznajú z markizáckeho seriálu Chlapi neplačú, či ako speváka skupiny Fragile, poriadne šokoval svojím výzorom. Bývalý manžel herečky Kristíny Farkašovej (32) sa totiž navliekol do koženej sukne a podväzkov.

Fúha, to je odvaha! Na sociálnej sieti sa v týchto dňoch objavila fotografia Kamila Mikulčíka, na ktorej  je herec a  spevák prezlečený za ženu. Navliekol sa do koženej sukne, samodržiacich pančúch a ružového trička. K tomu parochňa s čiernymi vlasmi, vypchaté prsia, či nalakované nechty a umelec je takmer na nespoznanie.


Fúúú, túto herečku fakt nespoznáte: Seriózna Slovenka navlečená v koži!


V tomto prípade ale nejde o nejaký bláznivý nový imidž alebo pochabý výstrelok. Spevák sa takto vyparádil v rámci projektu kapely Fragile, ktorá sa počas leta chystá spievať skladby Queenu. 

A komu to doteraz nebolo jasné, možno mu už čosi v hlave zablikalo. Herec totiž na zábere stvárňuje speváka Freddieho Mercuryho, ktorý sa takto odetý objavil v klipe k piesni I want to break free. Zaujímalo nás, ako sa v tomto outfite Mikulčík cítil. „Necítil som sa samozrejme trikrát prirodzene, ale nechal som sa zas prehovoriť. V podstate preto, aby som kolegov pobavil, keď si už také vymysleli. A myslím si, že to vyšlo. Zábavné to bolo a tie fotky sú nakoniec celkom cool,“ uviedol pre topky.sk.

Kamil Mikulčík ako Freddie Mercury
Zobraziť galériu (6)
Kamil Mikulčík ako Freddie Mercury

Ak sa chcete presvedčiť o Mikulčíkových speváckych kvalitách, môžete si zakúpiť lístky na koncerty Fragile na stránke predpredaj.sk.

VIDEOklip k pesni I want to break free od Freddieho Mercuryho.

queen - i want to break free

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu