Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna Martina nemá dosť: Čo týždeň, to iný chlap! Keď toto uvidí mama...

Martina Jendrušáková najnovšie vyštartovala po Romanovi Langovi. Zobraziť galériu (9)
Martina Jendrušáková najnovšie vyštartovala po Romanovi Langovi.

BRATISLAVA – Výčitky preboleli! Len nedávno ronila Martina Jendrušáková (22) z markizáckej šou Pláž 33 slzy nad varovným odkazom, ktorý dostala od rodičov. V ňom ju mama dôsledne upozorňovala na to, že sa s mužskými kolegami zbližuje viac, než by bolo vhodné. Hoci to bezprostredne po dohovore od mamy vyzeralo, že sexi kráska začne sekať dobrotu, nestalo sa tak. Najnovšie totiž vyštartovala po novom súťažiacom Romanovi Langovi (26). A to vôbec nepotešilo blondínkinho „plážového frajera“ Emanuela Hiriča (25).

Znovu rozhodila siete! Martina Jendrušákova stihla za pár týždňov presvedčiť televíznych divákov, že nie je žiadne neviniatko. Kým na ňu doma čaká istý Miloš, ktorým je podľa našich zistení farmár Miki Ferleťák, ona si naplno užíva leto so všetkým, čo k tomu patrí. Nezáväznými flirtami nevynímajúc! V úvode šou sa totiž zaplietla s Jánom Chovancom, ktorého veľmi rýchlo vymenila za Emanuela Hiriča. S tým postúpila na podstatne vyšší level - vymieňala si s ním intímnosti nielen pod rúškom noci, ale aj za bieleho dňa.

Ani varovania starostlivej matky však Martine očividne nebránia v tom, aby sa nad svojim správaním vážne zamyslela. Najnovšie sa jej totiž zachcelo flirtovať s Romanom Langom, ktorý prišiel do súťaže len začiatkom tohto týždňa. Už od prvej chvíle však blondínka svoje sympatie voči nemu vôbec neskrývala. Od ich prejavov ju neodradila ani Emova prítomnosť a taktiež fakt, že je Roman už niekoľko rokov šťastne zadaný.

Navyše sa zdá, že aj víťazovi súťaže Muž roka 2010 je zvádzanie sexi blondíny príjemné. Príkladom môže byť aj situácia, kedy Martina dostala kvôli nerešpektovaniu nadriadeného trest umyť všetky okná v bare, pričom jej na pomoc prišiel práve Roman. „Celý čas spolu flirtovali. On ju nosil na pleciach, dotýkal sa jej a dokonca ju hryzol do nohy. Na Martine bolo vidno, že si to užíva,“ povedal nám k tomu zdroj zo zákulisia Pláže.  

Rodiaci sa románik zrejme nepoteší nielen Martininých rodičov, ale ani jej „plážového frajera“ Emanuela Hiriča. Ten pôsobí vo svojich vyjadreniach na margo blondínkinho flirtovania s iným dosť zmätene. „Je dospelá, nech si robí, čo chce. Nedotklo sa ma to nijako,“ poznamenal v úvode. Vzápätí na to si však začal protirečiť. To že jej hrýzol do stehien, si s ním vybavím. Mohla by sa kúsok inak správať, ale žeby som bol žiarlivý... Možno mi to lezie na nervy,“ dodal Banskobystričan.

„Ak nejaká ženská chce niekoho iného, nech ho má. Ja si nájdem inú babu. Nie je ani prvá, ani posledná,“ uzavrel. Nechajme sa teda od flirtuchtivej Martiny prekvapiť, či zostane verná svojmu Emovi, alebo definitívne presedlá na zadaného Romana.

Tip: Pozriete si večer Pláž 33 alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu