Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nečakané zmeny: Rival Kalisovej muža novým súťažiacim v Pláži!

Roman Lang sa pýši titulom Muž roka 2010. Najnovšie sa stal finalistom markizáckej šou Pláž 33. Zobraziť galériu (8)
Roman Lang sa pýši titulom Muž roka 2010. Najnovšie sa stal finalistom markizáckej šou Pláž 33.

BRATISLAVA – Atraktívna posila! Po tom, čo z markizáckej šou Pláž 33 vyletel Adam Kováč (24), sa môžu návštevníčky bratislavského baru tešiť na skutočnú lahôdku. Medzi skupinku súťažiacich totiž najnovšie pribudol krásavec Roman Lang (26). To, že ho prívlastok "fešný" vystihuje, potvrdil v roku 2010, kedy v súťaži Muž roka tromfol aj manžela markizáckej moderátorky Miriam Kalisovej (27) – Martina Šmahela (29).

Toto nečakali! Súťažiaci z letnej šou Pláž 33 zostali po sobotňajšom vyraďovaní poriadne zaskočení. Boj o 33 tisíc eur im totiž najnovšie skomplikovali nečakané zmeny v podobne nového finalistu – Romana Langa. Ten bol televíznym divákom predstavený vo včerajšej epizóde.

Účasť Langa v súťaži vyvolala medzi finalistami rôzne reakcie. „Bude to teraz zaujímavé. Je to taká príjemná novinka,“ reagovala Alena Kochmanová. Naopak, Daniela Biháryová príliš nadšená nebola. „Pôsobí na mňa ako konfliktný typ človeka. My tu makáme už tretí, či štvrtý týždeň. Keby mal vyhrať on, tak to spravodlivé určite nie je," poznamenala brunetka.

Pri pohľade na sympatického mladíka je jasné, že je to poriadne silná konkurencia. Vyrysované telo a krásna tvárička totiž nie sú jedinými prednosťami, ktorými Roman v porovnaní so súpermi disponuje. Navrch má najmä vďaka pracovným skúsenostiam - živí sa totiž ako barman. Hoci aj ostatní finalisti uvádzali v dotazníku skúsenosti gastronomického charakteru, zatiaľ sa im to verí veľmi ťažko.

„Poznám jeho skúsenosti. Je náhradou za Adama,“ okomentoval dôvod svojho konania manažér podniku Jakub. V súvislosti so vzniknutou situáciou sme sa snažili zistiť viac v Záhorskej Bystrici. „Romana Langa vybrali tvorcovia šou prostredníctvom neverejného kastingu. Kritériom bol nájsť fyzicky a charakterovo podobný typ Adamovi Kováčovi," povedala nám k tomu hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Myslíte si, že sa im to podarilo?

Roman Lang sa stal finalistom markizáckej šou Pláž 33. V týchto dňoch už zarezáva v bare na nábreží Dunaja.
Zobraziť galériu (8)
Roman Lang sa stal finalistom markizáckej šou Pláž 33. V týchto dňoch už zarezáva v bare na nábreží Dunaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu