Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexica z Pláže pustila Ema pod sukňu: Miki, radšej sa nepozeraj!

Martina Jendrušáková pustila Emanuela Hiriča pod sukňu. Jeho odvážne dotyky si naplno užívala. Zobraziť galériu (8)
Martina Jendrušáková pustila Emanuela Hiriča pod sukňu. Jeho odvážne dotyky si naplno užívala.

BRATISLAVA – Zmietali nimi vášne! Martina Jendrušáková (22) síce tvrdí, že so súperom z Pláže 33 Emom Hiričom (26) sú len kamaráti, ich správanie však svedčí o niečom inom. Dvojica totiž z objatí a letmých dotykov presedlala na vášnivé bozky a intímnosti. Najnovšie sa oddávali sexuálnej predohre priamo pred očami súperov. Blondínka si náruživú chvíľku užívala tak veľmi, až zabudla na to, že je vlastne zaľúbená do ženatého Miloša Mikiho Ferleťáka (35), s ktorým má pomer.

Zabudla na kamery? Martina Jendrušáková sa už viackrát vyjadrila, ako je nešťastná z toho, že ju televízni diváci považujú za nemravné dievča. Tento prívlastok si vyslúžila z jednoduchých dôvodov. V letnej šou Pláž 33 sa totiž najprv zblížila so súperom Jánom Chovancom, potom s Emanuelom Hiričom. Čerešničkou na torte bolo, keď nezabudla podotknúť, že vo svojom srdci nosí partnera Miloša.

Ako sme vás už na topkách informovali, ide o Mikiho Ferleťáka, ktorý sa zviditeľnil v prvej sérii statkárskej šou Farma. Dídžej z Námestova je ženatý a má toho za ušami tiež dosť. Napriek tomu sa však najnovšiemu vyvádzaniu svojej slečinky určite nepoteší. 

Vo včerajšej epizóde boli totiž odvysielané zábery, na ktorých sa "jeho" Martina oddávala intímnym hrátkam s kolegom Emom. Dvojica sa zbližovala priamo v obývačke domu, kde momentálne žijú všetci finalisti. Banskobystričan najskôr blondínku nežne hladil po stehnách, potom sa nenápadne presunul aj pod jej sukňu. Jendrušáková sa jeho dotykom vôbec nebránila. Pohľad na ňu prezrádzal, že si to naplno užíva.

Martina by bola možno zdržanlivejšia, keby mala prístup k informáciám a vedela by, že jej aférka s Ferleťákom už nie je tajná. No ktovie, možno by sa ani vtedy nenechala odradiť. „Miloš ma pozná. Vie, aká som. Aj on bol v podobnej šou, takže vie, ako to chodí. Čo som ja nejaká mníška alebo čo?!“ poznamenala nedávno na obranu svojho správania blondínka. Keď sme sa chceli na románik spýtať samotného Mikiho, odmietol sa vyjadriť. „Som na dovolenke v Turecku, reagoval stroho prostredníctvom esemesky.

Tip: Pozriete si Pláž 33 alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu