Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Martina z Pláže tajnou milenkou známej tváre: Hádajte, s kým spáva!

Martina Jendrušáková nie je žiadne neviniatko. Jej tajným milencom je Miki Ferleťák z prvej série šou Farma. Zobraziť galériu (9)
Martina Jendrušáková nie je žiadne neviniatko. Jej tajným milencom je Miki Ferleťák z prvej série šou Farma.

BRATISLAVA – Zviedla ženáča! Martina Jendrušáková (22), ktorá momentálne účinkuje v markizáckej šou Pláž 33, poplietla hlavu viacerým súperom z letnej relácie. Kolegovia z programu však nie sú jediní, ktorých sexi blondínka zviedla. Zistili sme, že milencom krásky s telom bohyne je muž, ktorého verejnosť veľmi dobre pozná.

Lovila v známych vodách! Hoci sa Martina Jendrušáková každým dňom stále viac zbližuje so svojim súperom Emanuelom Hiričom, jej srdce patrí inému. Aspoň to tvrdila do kamier v jednej z epizód Pláže 33. Vyjadrila sa totiž, že jej láskou je istý Miloš. Topky.sk sa preto rozhodli pátrať po identite muža, do ktorého je sexi blondínka podľa vlastných slov zaľúbená. A aj sa nám to podarilo. Podržte sa... Ide o ženáča Mikiho Ferleťáka z prvej série markizáckej šou Farma!

Od mileneckej aféry s podnikateľom z Námestova neodradil nevinne pôsobiacu krásku ani fakt, že je Miki ženatý a má pätnásťročného syna. „Ich románik trvá už niekoľko mesiacov. Stretávajú sa v Poprade alebo v Banskej Bystrici, kam Martina chodí do školy,“ prezradil náš dobre informovaný zdroj z okolia dvojice. Dídžej má pri svojich výjazdoch do stredoslovenského mesta dokonalé aliby pred svojou manželkou. „Môj syn chodí do Banskej Bystrice na tie hokejové srandy,“ poznamenal v nedávnom online rozhovore Miki, ktorý si zrejme v meste užíva iné "srandy".

Paradoxné je, že ešte začiatkom roka sa Ferleťák prezentoval ako milujúci a verný manžel. „Som šťastne ženatý. Človek sa v živote poriadne zaľúbi len raz. A to ostatné je, že mu je s tým druhým dobre. A ja som už bol zamilovaný do manželky. A asi ešte som. No čas ukáže,“ reagoval v minulosti Miki, keď sa snažil vyvrátiť dohady o tom, že mal milenecký pomer s playmate Andreou Járovou. Bývalý farmár očividne nevydrží sekať dobrotu príliš dlho.

Keď sme sa s ním snažili kvôli aférke s Martinou Jendrušákovou niekoľko dní skontaktovať, nezdvíhal telefón. Na esemesku odpovedal inokedy výrečný Miki len stručným: „Som na dovolenke v Turecku.Na otázku týkajúcu sa romániku so sexi blondínkou nereagoval vôbec. Stanovisko sme nezískali ani od samotnej finalistky, pretože súťažiaci Pláže 33 nemôžu komunikovať s médiami. 

Vo včerajšej epizóde sa však blondínka nečakane preriekla. Keď pri cigaretke s Alenou Kochmanovou rozoberala svoj vzťah a to ako sa správa, poznamenala: „Miloš ma pozná, aká som. Aj on bol v podobnej šou, takže vie, ako to chodí. Čo som ja nejaká mníška alebo čo?"  Martina, zavretú v kláštore by si ťa zrejme vedel predstaviť málokto.

Tip: Pozrite si večer Pláž 33 alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu