Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Martina z Pláže sa psychicky zrútila: Mama sa za ňu hanbí!

Martina Jendrušáková si účasť v šou užívala. Výčitky zo strany matky ju však rozplakali. Zobraziť galériu (7)
Martina Jendrušáková si účasť v šou užívala. Výčitky zo strany matky ju však rozplakali.

BRATISLAVA – Po smiechu býva plač! Martina Jendrušáková (22) si doposiaľ v markizáckej šou Pláž 33 hlavne užívala. Či išlo o pozornosť opačného pohlavia alebo o intímnosti so súperom Emanuelom Hiričom (25), stále mala spokojný úsmev na tvári. Ten jej ale najnovšie zmizol. Od mamy si totiž vypočula slová, ktoré ju psychicky položili a následne dohnali k slzám.

Nemohla sa na to pozerať?! Martina Jendrušáková si svojím správaním v šou Pláž 33 nevybudovala príliš dobrú reputáciu. Najskôr poplietla hlavu súperovi Jánovi Chovancovi, potom sa oddávala sexuálnym hrátkam s Emanuelom Hiričom. Okrem toho tvrdila, že je s oboma len kamarátka a jej srdce patrí priateľovi Milošovi, ktorým je podľa našich zistení ženatý Miki Ferleťák z prvej série markizáckej Farmy. 

Martinine nezáväzné flirty sa však príliš nepozdávajú jej rodičom. Blondínka totiž nevykresľuje v zlom svetle iba seba, ale aj svojich najbližších. Jej mama sa preto rozhodla zakročiť. Dcére poslala prostredníctvom kamier odkaz, v ktorom jej poriadne vypláchla žalúdok, o čom sa budete môcť presvedčiť v dnešnej časti. „Si prekvapila a stále prekvapuješ, aj teraz. Maťka, veríme ti, ale veľmi by nás potešilo, keby si sa začala správať tak, ako ťa doma pozná celá rodina,“ poznamenala blondínkina mama, čím narážala na to, že v šou Martina vôbec nepôsobí ako slušné dievča.

„Vieme a vidíme, že je to už na teba veľký psychický tlak, ale na to ťa upozorňovali, keď si tam išla. Skús to zvládnuť. Dobojuj to až do víťazstva. Ak to hráš, hraj to ďalej, ale zachovaj si pri tom svoju ľudskú dôstojnosť a ber, prosím ťa, ohľad aj na zdravie svojich blízkych,“ dodala v odkaze starostlivá mama. Veľký strach má totiž najmä o manžela, ktorý má problémy so srdcom.

Martina tieto výčitky od najbližšej osoby neuniesla a rozplakala sa. „Musím to predýchať, musím sa cez to dostať. V kuse len revem, už to nie je dobré,“ prezradila svoje pocity Jendrušáková. Matkine slová o dôstojnosti si vysvetľovala práve v súvislosti s plážovými románikmi. „Naši mohli narážať aj na to, že som najprv začala s Jankom a teraz som s Emom. Ale s Jankom to bolo, bohužiaľ, len z jednej strany, len z jeho,“ obraňovala sa nešťastná kráska. Ktovie, či po tejto lekcii blondína v blízkej dobe niečo na svojom správaní zmení. Nič tomu však nenasvedčuje. Odkedy totiž došiel do baru nový súťažiaci Roman Lang namiesto vyradeného Adama Kováča, blondínka po ňom pokukuje. Nečudo, veď mladík vyhral v roku 2010 súťaž Muž roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu