Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Milenci Emo a sexi Martina z pláže: Problémy so snubným prsteňom!

Martina a Emanuel sa dali dokopy v šou Pláž 33. Ich románik pokračuje aj po skončení reality šou. Zobraziť galériu (16)
Martina a Emanuel sa dali dokopy v šou Pláž 33. Ich románik pokračuje aj po skončení reality šou. (Zdroj: Foto: archív eh)

BRATISLAVA – Klape im to?! Martina Jendrušáková (22) a Emanuel Hirič (26) sa spoznali v reality šou Pláž 33. Blondínka najprv pred kamerami hovorila len o kamarátstve a nezáväznom vzťahu, neskôr sa z toho vykľula láska. Televízia Markíza dokonca víťazovi súťaže venovala snubný prsteň. A tak sme necelé tri týždne po veľkom finále zisťovali, či sú zaľúbenci stále spolu a či sa reálne blížia zásnuby. Dozvedeli sme sa, že majú so šperkom menší problém.

Martina Jendrušáková sa v Pláži 33 dala dokopy s Emanuelom Hiričom. Hoci bol začiatok ich vzťahu rozpačitý a vyzeralo to skôr na kamarátstvo než na skutočnú lásku, s odstupom času je opak pravdou. Ako sme sa od dvojice dozvedeli, aj po skončení šou sú stále spolu. „Vzťah pokračuje skvelo. Nedávno sme boli spolu na dovolenke v Tatrách,” povedal nám Emo.

Mladík po víťazstve v súťaži zinkasoval od Markízy nielen 33 tisíc eur, ale aj snubný prsteň. A to ako darček pre prípad, že by sa rozhodol bývalú finalistku súťaže Miss Universe SR požiadať o ruku. Chceli sme preto vedieť, či ho už nastokol na prst svojej lásky. „Zatiaľ som ten snubný prsteň nevyužil. A ani by som jej ho nedával. Mohol stáť tak euro a pol,prezradil nám so smiechom Banskobystričan. „Ja by som jej kúpil poriadny prsteň,” dodal stále zamilovaný Hirič, ktorý sa však zatiaľ k ženbe neodhodlal.

No hoci je svadba nedohľadne, i tak pracuje dvojica na tom, aby posunuli svoj vzťah do závažnejšej roviny. Počas nášho online rozhovoru totiž svalovec naznačil, že by rád s Martinou zdieľal spoločnú domácnosť. „Akurát to spolu riešime,” netají mladík. Ako sa teda zdá, párik zatiaľ pokračuje dobrým smerom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu