Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozchod víťaza Pláže 33 Ema a sexi Martiny: Sú v tom prachy a nevera!

Emanuel Hirič a Martina Jendrušáková sa rozišli. Zobraziť galériu (6)
Emanuel Hirič a Martina Jendrušáková sa rozišli.

BRATISLAVA – Koniec idylky! Emanuel Hirič (26) a Martina Jendrušáková (22) sa dali dokopy počas účinkovania v markizáckej šou Pláž 33. Hoci letnému romániku dával málokto šancu, zaľúbenci svoj vzťah prezentovali ako zväzok na celý život. No tak, ako sa s pribúdajúcimi dňami víťazovi súťaže míňala výhra v podobe 33 000 €, rovnako intenzívne vraj chladla aj ich láska. Dôvodov na rozchod po 4 mesiacoch však bolo údajne oveľa viac...

Nič nás nemôže rozdeliť! Presne takýmito slovami ešte nedávno opisovala Martina Jendrušáková vzťah s Emanuelom Hiričom, s ktorým bojovala v markizáckej súťaži Pláž 33 o výhru 33 tisíc eur. Po tom, čo sa Banskobystričanovi podarilo v šou uspieť, presťahoval sa spolu so svojou novou láskou do Bratislavy, kde si užívali spoločné chvíle v prenajatom byte. Okrem toho, že sa mladík postaral o zabezpečenie hniezdočka, kúpil svojej priateľke aj luxusný automobil.

Po necelých štyroch mesiacoch je však vzťah Hiriča a Jendrušákovej v troskách. Ľudia z okolia dvojice sa zhodujú na tom, že jednou z príčin rozchodu sú peniaze. „Emo už minul celú výhru a nič mu nezostalo. Dalo sa čakať, že keď mu dôjdu prachy, ona odíde,“ dozvedeli sme od nášho zdroja. „Martina sa často sťažovala, že nie je spokojná s tým, že peniaze rozhadzoval na žúry a zábavu,“ dodal náš informátor.

Komplikácie vo vzťahu priznal aj samotný Hirič. „Je to momentálne v štádiu riešenia. Mali sme nejaké problémy. Musíme sa stretnúť a porozprávať sa o všetkom. Momentálne spolu už nebývame,“ poznamenal Banskobystričan, keď sme ho oslovili. Ako tiež dodal, krachujúci zväzok by rád zachránil. „Chcel by som, aby sa to dalo do poriadku. Budem sa snažiť,“ povedal s nádejou v hlase.

Ďalším z dôvodov, prečo sa Martina z ich spoločného hniezdočka odsťahovala, mala byť aj Hiričova nevera. Ten však informácie o tom, že by sexi blondínku podviedol, popiera. „Je to blbosť, určite som Maťku nepodviedol. Práveže ja som raz prišiel nadránom domov a u nás v obývačke sedela s nejakým chalanom a ťukali čosi do počítača. Trošku som jej za to vynadal, ale ona mi tvrdila, že je to len kamarát,“ reagoval Emo, čím naznačil, že ani on Jendrušákovej príliš nedôveroval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu