Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Miki z Farmy zaprel krásku z Pláže: Martina, necítiš sa trápne?!

Miloš Ferleťák tvrdí, že s Martinou Jendrušákovou sú len kamaráti. Ona sa netajila tým, že ho nosí vo svojom srdci. Zobraziť galériu (9)
Miloš Ferleťák tvrdí, že s Martinou Jendrušákovou sú len kamaráti. Ona sa netajila tým, že ho nosí vo svojom srdci.

BRATISLAVA – Naivná! Martina Jendrušáková (22) momentálne na televíznych obrazovkách prežíva románik so svojím súperom z letnej šou Pláž 33 Emanuelom Hiričom (26). Pritom ešte donedávna zamilovane tvrdila, že v srdci nosí istého Miloša, ktorým je podľa našich zistení Miki Ferleťák (35) z markizáckej Farmy. Hoci rodák z Námestova spočiatku držal v súvislosti s aférkou bobríka mlčanlivosti, najnovšie sa rozhodol prehovoriť. Topkám povedal, že jeho vzťah s blondínkou je úplne iný, než ho ona sama prezentuje. Svojimi vyjadreniami ju dostal do poriadne trápnej situácie.

Namýšľala si?! Ako sme vás už na topkách informovali, Martina Jendrušáková bola tajnou milenkou Mikiho Ferleťáka. Hoci bývalá finalistka súťaže krásy počas trvania letnej šou zvádzala viacerých svojich súperov, netajila sa tým, že na ňu doma čaká Miloš, ktorého nesmierne miluje. Ferleťák sa k tejto téme doposiaľ vôbec nevyjadroval. Najnovšie sa ale rozhodol o aférke s krásnou blondínkou prehovoriť.

Miki nás svojou odpoveďou na otázku, ako vníma fakt, že sa k nemu Martina otvorene priznala, poriadne zaskočil.„Veď u nej je to vážne asi s každým, nie?!“ poznamenal s pobavením v hlase bývalý farmár, čím narážal na to, že blondínka je vo svojich citoch k mužom poriadne nestála.

Jendrušáková teda aférku so ženáčom vnímala oveľa vážnejšie než samotný Ferleťák. „Boli sme si tak normálne blízki, ako kamaráti,“ poznamenal, keď sme sa ho na rovinu spýtali, či boli milencami. „Mám krásny rodinný život, ktorý stále pretrváva,“ dodal Miki. V súvislosti s tým ale stojí za zmienku, že podobné slová používal aj vo chvíli, keď sa hovorilo o jeho pomere s playmate Andreou Járovou.

Práve pri zmienke jej mena Ferleťák poukázal na to, že ho Martinino správanie pred kamerami poriadne zaskočilo. „Aďa bola iná. Ľudí svojím správaním na Farme zaskočila a oni si ju obľúbili. Čo sa týka Mati, je to naopak. Keď som už dávnejšie odchádzal na dovolenku, ľudia jej fandili a držali palce. Teraz, keď som sa po pár týždňoch vrátil, tak ju vnímajú ako nejakú štetku,“ uzavrel farmár, ktorý si servítku pred ústa rozhodne nekladie. Čo si o Martine myslíte vy?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu