Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Brutálny konflikt farmárok: Kopanec do tváre a urážky najhrubšieho zrna!

Andrea Vaničková a Jana Kállayová si skočili do vlasov. Ostatní súťažiaci ich museli držat od seba, aby ich konflikt nemal katastrofálnejšie následky. Zobraziť galériu (8)
Andrea Vaničková a Jana Kállayová si skočili do vlasov. Ostatní súťažiaci ich museli držat od seba, aby ich konflikt nemal katastrofálnejšie následky.

BRATISLAVA – Prestali sa ovládať! Nedostatok jedla a napätá atmosféra v markizáckej súťaži Farma si už vyžiadali svoju daň. V dnešnej epizóde sa o tom presvedčia aj televízni diváci. Jednu z pokojných nocí na opustenom statku totiž prehlušil krik a rev Andrey Vaničkovej (40) a Jany Kállayovej (27), ktoré si poriadne skočili do vlasov.

Ako zmyslov zbavené! Nevraživosť medzi Janou Kállayovou a Andreou Vaničkovou bola viditeľná už pár dní. Bývalá go-go tanečnica si v pozícii farmára týždňa užívala svoje postavenie, čo dávala patrične pocítiť najmä učiteľke zo Stupavy.

Práve obe spomínané dámy sa v dnešnej epizóde dostanú do konfliktu, ktorý mohol mať katastrofické následky. Jana totiž v noci prichytila Andreu pri tom, ako si pochutnáva na jedle v kuchyni. V danej chvíli na ňu okamžite začala kričať a nešetrila nadávkami. Učiteľke zo Stupavy rupli nervy a povýšeneckej farmárke týždňa vlepila facku na líce. Vzápätí na to sa prestala ovládať aj Kállayová, ktorá neváhala svoju rivalku kopnúť priamo do tváre. Agresívne blondínky museli následne na to spacifikovať ostatní súťažiaci.

„Tej facky neľutujem. Ak je o tomto tá hra, tak chcem ísť domov. Mala som chuť bojovať tu o hocičo, ale s takýmto človekom ako je ona, nie,“ poznamenala so slzami a strachom v očiach Andrea. Jej obavy sú zrejme na mieste. Jana sa totiž pred kamerami netajila tým, že sa do budúcna pravdepodobne prestane ovládať. „Nebudem tu s ňou. A keď tu so mnou bude, tak ju dopichám nožom. So mnou tu nebude! Nech ide do pi*e tá ku*va,“ kričala Jana, ktorú museli tíšiť ostatní súperi. „Toto, čo urobila, bola jej prvá a posledná kvapka v jej živote, pretože túto päsť jej vrátim. Nevrátim jej to tu na Farme, ale vonku. A možno, že niekto za mňa,“ vyhrážala sa tanečnica.

Šance oboch farmárok na výhru sa po tomto incidente výrazne znižujú. Fyzické násilie je totiž považované za hrubé porušenie pravidiel. V minulej sérii na to doplatili aj Monika Haklová a Ľudovíta Mládková, ktoré o zotrvanie bojovali v dueli. Nie je preto vylúčené, že sa podobný scenár zopakuje aj tentokrát.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu