Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapivé odhalenie: Z markizáckych farmárov tajní milenci?!

Štefan Vaško a Veronika Bohumelová vraj tvoria pár.  Zobraziť galériu (7)
Štefan Vaško a Veronika Bohumelová vraj tvoria pár.

BRATISLAVA - Na statku sa vraj zrodila láska! Finalisti aktuálnej série markizáckej šou Farma Veronika Bohumelová (19) a Štefan Vaško (34) tvoria podľa našich informácií pár. Nie je vylúčené, že maliar hľadá v náručí kučeravej brunetky útechu, aby zabudol na rozpadávajúce sa manželstvo.

Štefan Vaško pútal pozornosť počas svojho pobytu na farme hlavne svojim výzorom a pozitívnym pohľadom na život. Jeho telo pokrýva dokopy sedemnásť tetovaní, ktoré si dal urobiť v USA. Od začiatku reality šou sa netajil tým, že je ženatý, no s manželkou mu to už dlhší čas neklape. Sme v rozvodovom konaní, termín máme určený na 13. decembra, prezradil nám Števo. Paradoxné je, že práve od Farmy si sľuboval, že mu pomôže zoceliť vzťah so ženou. Opak je však pravdou.

No zdá sa, že mu pobyt na statku predsa len v súkromnom živote prospel. Podľa našich informácií sa totiž intenzívne stretáva s kolegyňou Veronikou Bohumelovou. Medzi statkármi sa začali šíriť klebety, že sú tajnými milencami. U samotného Vaška sme preto zisťovali, čo medzi nimi je. Veronika povedala ostatným farmárom, že sme do seba už viac ako dva týždne zaľúbení, vysvetlil nám Stropkpvčan. Tvrdí však, že to nie je pravda: bola to sranda, sme iba kamaráti.

Rovnakú rétoriku zvolila aj Bohumelová. „Sme priatelia, nič viac medzi nami nie je,reagovala, keď sme sa jej na Štefana pýtali. Faktom ale zostáva, že dvojica si je naozaj blízka. Nedávno si napríklad brčkavá tmavovláska zverejnila na svojom profile na Facebooku zábery s Vaškom. Obidvaja na nich robili do objektívu grimasy a pôsobili šťastne. V komentároch sa Bohumelová netajila, že je zamilovaná. Identitu svojho vyvoleného však nešpecifikovala. Či ide o Štefana, v túto chvíľu nie je isté. Treba ale podotknúť, že láska sa často zrodí práve z kamarátstva...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu