Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Farmárka Jana sa zbláznila: Dala si vytetovať logo reality šou!

Jana Kállayová si nechala vytetovať logo reality šou na zápästie. Zobraziť galériu (7)
Jana Kállayová si nechala vytetovať logo reality šou na zápästie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Pamiatka do konca života! Už je to nejaký ten týždeň, čo musela Jana Kállayová (27) opustiť markizácky statok. Reality šou jej však chýba natoľko, že sa rozhodla pre naozaj neobvyklý krok. Aby nikdy nezabudla na to, čo všetko jej relácia dala, nechala si vytetovať logo programu priamo na zápästie.

Go-go tanečnica Jana Kállayová strávila na Farme dlhých jedenásť týždňov. Na statok prišla ako bratislavská panička. Vo vysokých podpätkoch a s predstavami, že sa zviditeľní. No hneď v prvý deň zistila, že to nebude také ľahké, ako si spočiatku myslela. Nasledoval psychický kolaps. Potom sa síce dala dokopy, no posledné dni pred vypadnutím často opakovala, že veľmi túži po návrate domov. 

Keď sa konečne jej želanie naplnilo, s odstupom času si asi uvedomila, že to na statku nebolo až také zlé. Za tú dlhú dobu strávenú mimo civilizácie si Jana medzi kolegami našla mnoho dobrých priateľov, obľúbila si zvieratá a oddýchla si od ruchu veľkomesta. Hospodárstvo jej dokonca chýba tak veľmi, že sa ho rozhodla nosiť stále so sebou. Alebo skôr na sebe?

Zistili sme totiž, že mladá Bratislavčanka si nechala vytetovať logo reality šou na ruku. Keďže jej táto pamiatka zostane na zápästí do konca života, chceli sme vedieť, prečo sa tak rozhodla. „Farma mi dala veľa. To, čo som prežila počas tejto reality šou, by som v živote nezažila. Ja som zvyknutá na luxusný život. To, že som dokázala prežiť 24 hodín v duelantskej búdke alebo jedenásť týždňov v takých hygienických podmienkach, ma presvedčilo, že som silná. Preto som si dala logo vytetovať,“ prezradila nám Kállayová. „Farma mi veľmi chýba a keby bola štvrtá séria, určite sa prihlásim znova,“ dodala na záver výrazná blondínka.

Jane Kállayovej vraj Farma dala  veľa. Preto sa rozhodla nechať si vytetovať logo reality šou na ruku.
Zobraziť galériu (7)
Jane Kállayovej vraj Farma dala veľa. Preto sa rozhodla nechať si vytetovať logo reality šou na ruku.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu