Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trest za bitku a nečakané zmierenie: Farmárka Jana prišla o 50 tisíc €!

Andrea Vaničková (40) a Jana Kállayová (27) sa spolu ocitli v dueli. Zobraziť galériu (7)
Andrea Vaničková (40) a Jana Kállayová (27) sa spolu ocitli v dueli. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Môže si za to sama! V sobotňajšom dueli markizáckej Farmy sa proti sebe postavili slúžka Andrea Vaničková (40) a farmárka týždňa Jana Kállayová (27). Blondínku poslali do súboja nepriamo tvorcovia - ako formu trestu za štvrtkové fyzické násilie. V meraní vzájomných síl bola úspešnejšia vyštudovaná pedagogička. A tak sa musela bývalá tanečnica so statkom a aj so šancou na výhru 50 tisíc € rozlúčiť. Pred odchodom sa však stihla zmieriť so súperkou, ktorú chcela ešte pred pár dňami zniesť zo sveta.

Jana Kállayová bola od začiatku súťaže horúcou kandidátkou na výhru. Po tom, čo zvíťazila v niekoľkých súbojoch, jej prischla prezývka duelová rekordérka. Po sobotňajšej časti markizáckej šou Farma je však všetko inak. Jana v dueli prehrala, porazila ju učiteľka Andrea.

Malá vyšportovaná gogo tanečnica s nezabudnuteľným smiechom sa pripravila o výhru viac-menej vlastným pričinením. Zapojila sa totiž do fyzického konfliktu práve s vyštudovanou pedagogičkou, kvôli čomu jej tvorcovia vzali imunitu. Následne ju ostatní súperi označili ako druhú duelantku. Prvou bola spomínaná slúžka Andrea. Kállayová si síce mohla vybrať disciplíny, no ani to jej nepomohlo. Súperka ju porazila vo vedomostnom teste a aj vo vytrvalostnom súboji. Pre Vaničkovú bolo víťazstvo existenčne dôležité. Prípadná finančná výhra by jej totiž zabezpečila strechu nad hlavou. 

V súvislosti s blondínkiným odchodom zo statku je zaujímavé, že sa stihla zmieriť s Andreou. Pritom ešte vo štvrtok sa jej vyhrážala fyzickou likvidáciou. „Napriek všetkému ťa mám rada a držím ti palce,“ popriala Vaničkovej vyradená Jana, ktorá v sobotu definitívne stratila svoju šancu vyhrať 50 tisíc eur. 

Ak chcete vedieť, ako zvláda Kállayová vyradenie a čo hovorí na svoje účinkovanie v šou, nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor. Jana začne odpovedať na vaše otázky od 09:00.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu