Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Striptérka už stihla na Farme ukázať holé prsia!

Jana Kállayová odhalila prsník hneď v prvých dňoch pobytu na Farme. Zobraziť galériu (11)
Jana Kállayová odhalila prsník hneď v prvých dňoch pobytu na Farme.

BRATISLAVA - Pikantná hneď od začiatku! O jemne erotický náboj sa v dnešnej časti markizáckej šou Farma postará účastníčka Jana Kállayová (27). Táto bývalá manažérka striptérok totiž odhalila počas improvizovaného kúpania s ostatnými dievčatami viac než ony. Hoci sa prezliekla do plaviek, ženské prednosti si neustrážila.

Súťažiaci v novej sérii Farmy bývajú síce na zanedbanom statku, ale majú aspoň lepšie počasie než odvážlivci zo zimnej verzie reality šou. Hoci im počas úvodných dní vysoké teploty pri práci prekážali, večer bolo príjemne. Dokonca až tak, že sa mohli osviežiť pod holým nebom. 

Nečudo teda, že využili možnosť okúpať sa pod hviezdnou oblohou po celodennej drine. A zatiaľ čo finalista Gabriel Sajka vliezol pod vodu kompletne oblečený, dievčatá sa predviedli v sexi plavkách. Lenže Jana Kállayová vytiahla tak prekombinovaný kúsok, až ju zradil. Zo zvláštneho strihu jej totiž pri prezliekaní vykĺzol celý prsník.

A tak blondínka, ktorá manažuje striptízové tanečnice, nakoniec sama nasledovala svoje zamestnankyne a verejne sa odhalila. Dokonca potom dovolila Gabrielovi, aby ju trošku obchytkával. Kolotočiar jej totiž zložil kompliment, že má najkrajší zadok. „No poď, Gabi, placni si,” vyzvala blondínka Levičana a nastavila riťku. Nechajme sa prekvapiť, či na statku ukáže aj nejaké farmárske zručnosti.

Tip: Pozrite si novú Farmu na Markíze. Presný čas yvsielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu