Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Paviel Rochnyak zúri: Ten fagan z Farmy ma okradol!

Paviel Rochnyak (vľavo) tvrdí, že ho Peter Vaculčík (vpravo) okradol.  Zobraziť galériu (8)
Paviel Rochnyak (vľavo) tvrdí, že ho Peter Vaculčík (vpravo) okradol.

BRATISLAVA – A vraj zabezpečený! Účastník tretej série markizáckej Farmy Peter Vaculčík (20) pôsobí na prvý pohľad ako slušný a sebavedomý mladík. Sám o sebe tvrdí, že má dobré finančné zázemie. Podľa slov známeho kaderníka Paviela Rochnyaka (27) je modrooký Bratislavčan obyčajným klamárom a zlodejom, ktorý ho okradol.

„Tešte sa na zlodeja vo Farme,“ prihováral sa nedávno týmito slovami Paviel Rochnyak svojim priaznivcom na sociálnej sieti. Keď totiž v upútavkách na markizácku statkársku šou zbadal svojho „dobrého známeho“ Petra Vaculčíka, neskrýval zlosť.

„No to snáď nie je pravda! Vykradol mi byt, všetky mamine aj moje šperky a takisto aj značkové oblečenie z môjho šatníka. Všetkých mojich známych pookrádal a stále chodí po slobode,“ reagoval značne nahnevaný kaderník. „Pani sudkyňa ukončila pojednávanie tým, že jemu nedá ani podmienku, lebo sa robil na chutného. Peter sa zahral, že má psychické problémy, že nevedel, čo robí,“ povedal  Rochnyak na adresu mladíka, ktorého označil za kriminálnika.

Reakcia opačnej strany na seba nenechala dlho čakať. S blondiakom sa totiž skontaktovala Vaculčíkova mama, ktorá od Paviela požadovala, aby svoje výroky zmazal. „Pani Vaculčíková, ja nemôžem za to, že váš syn je zlodej. Keď tomu neveríte, môžete sa informovať na polícii,“ reagoval s úsmevom na jej prosby kaderník.

Ako nám Paviel v súvislosti s celou kauzou prezradil, ku krádeži malo dôjsť zhruba pred rokom a pol. „Boli sme vonku celá partia. Po čase sa on niekde vyparil, tak som si povedal, že mu je asi zle. No všimol som si, že mi z vrecka saka zmizli kľúče od auta aj bytu. Keďže o nich nikto nič nevedel, volal som aj jemu, či ich náhodou nevidel. Bol zaskočený ,“ povedal pre topky.sk blondiak.

Podľa vlastných slov sa Rochnyak dozvedel o odcudzení vecí až neskôr. „Moja pani domáca si všimla, že certifikáty od šperkov sú rozhádzané. Keď sa pozrela do krabičiek, klenoty tam neboli. Dokopy mali hodnotu asi 31 tisíc eur. Ihneď som volal políciu. Do večera mi ich vrátili. Peter ich totiž dal do záložní pod svojim menom,“ objasnil Rochnyak, ktorý pri krádeži prišiel aj o pár luxusných kúskov zo svojho šatníka.

Kaderník označil Vaculčíka za veľmi doterného človeka. „Denne mi aj stokrát vyvolával, že chce ísť na kávičku, že sa chce stretnúť. Párkrát bol aj u mňa doma. Keďže vyzeral veľmi nevinne a milučko, tak som si povedal, že mu dám šancu, aby sme sa skamarátili,“ poznamenal Paviel, ktorý však na toto priateľstvo doplatil. „Po čase mi už nesedel a zdal sa mi divný. On je kleptoman, okradol aj viacerých svojich známych. Súd mu nedal ani podmienku, ale pre neho bude najhorším trestom to, že sa preslávi ako zlodej,“ uzavrel Rochnyak.

Tip: Pozrite si Farmu v televízii Markíza. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu