Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Odvážny outfit americkej herečky v Cannes: Stačil by silnejší vietor a… Ukázala by VŠETKO!

Anya Taylor-Joy Zobraziť galériu (2)
Anya Taylor-Joy (Zdroj: SITA)

CANNES - Francúzska riviéra sa od včera doslova hemží tými najväčšími hviezdami svetového šoubiznisu. V Cannes totiž odštartoval 77. ročník prestížneho filmového festivalu. Významnú udalosť si nenechala ujsť ani americká herečka Anya Taylor-Joy. Dorazila v odvážnom outfite... Stačil by silnejší vietor a ukázala by všetko!

Úspešná herečka Anya Taylor-Joy momentálne zbiera jeden herecký úspech za druhým. Za všetky jej počiny spomeňme film Menu či seriály Peaky Blinders a The Queen's Gambit, za ktorý dokonca získala Zlatý glóbus. Na prestížnom medzinárodnom filmovom festivale v Cannes preto nemohla chýbať. 

Galéria: Otvárací ceremoniál filmového festivalu v Cannes

Paparazzi ju nafotili, ako odchádzala z hotelu Martinez a vydala sa do rušných francúzskych ulíc. Na sebe mala pri tom naozaj extravagantný a odvážny outfit. Oblečené mala čierne mini šortky, a k tomu strieborný rozopnutý zvršok. Návrhári tohto kúsku zrejme plánovali, že sa pod ním bude nosiť aj nejaký top, herečka sa však rozhodla si ho obliecť naholo... Stačilo tak, aby zafúkal silnejší vietor a ukázala by všetko!

Anya Taylor-Joy
Zobraziť galériu (2)
Anya Taylor-Joy  (Zdroj: Anya Taylor-Joy)

Viac o téme: Anya Taylor-Joy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu