Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šokujúci príbeh markizáckého farmára: Násilný únos a krvavá tvár!

Peter Vaculčík sa usiluje zaujať za každú cenu. Zobraziť galériu (7)
Peter Vaculčík sa usiluje zaujať za každú cenu.

BRATISLAVA – Hoci je Peter Vaculčík (20) z markizáckej Farmy svojím vekom pomerne mladý, na televíznych obrazovkách sa prezentuje ako svetaskúsený borec, ktorý toho už veľa zažil. Vo včerajšej časti napríklad kŕmil svojich súperov aj televíznych divákov historkami o tom, ako kruto trpel kvôli svojmu biznisu. Príbeh mladíka z Bratislavy znel skutočne neuveriteľne.

Aj keď sa tretia séria markizáckej Farmy ešte poriadne nerozbehla, Peter Vaculčík robí všetko preto, aby zaujal. Mladý Bratislavčan sa najnovšie rozrozprával o nepríjemnom zážitku z minulosti, ktorý na prvé počutie znel ako z nejakého akčného filmu.

Podľa Petrových slov sa traumatizujúca udalosť odohrala, keď mal osemnásť rokov. V tom čase sa vraj modrooký mladík stal súčasťou veľkého biznisu, kvôli ktorému sa dostal do problémov. „Bol som na diskotéke v Bratislave. Došiel za mnou jeden z tých dotyčných a povedal, že poďme sa porozprávať,“ začal svoju historku farmár.

Vonku ho vraj čakalo nemilé prekvapenie. „Zjavili sa tam dvaja vyholení, ktorý ma hodili do auta a po ceste mi zlomili nos. Došli sme do Ivanky a všetci sme vystúpili z auta. Oni chceli telefonovať a vtedy som začal utekať,“ pokračoval Vaculčík. Hoci sa podľa vlastných slov skontaktoval s políciou, vraj mu neverili. „Mysleli si, že som opitý. Vypočuli ma a pred troma mesiacmi sa to celé skončilo. Dostali podmienku, zákaz priblíženia sa a ešte mi aj museli zaplatiť nos,“ uzavrel hrdinsky mladík.

Petrove historky však zneli priam neuveriteľne. Napokon aj jeho súperi zo statkárskej šou o ich pravdivosti pochybovali. „Všetci si z neho stále robia srandu. Nikto mu neverí ani slovo,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia Farmy. Nedôvera u súťažiacich je navyše namieste. Známy kaderník Paviel Rochnyak totiž tiež doplatil na to, že uveril Vaculčíkovým modrým očiam.

Peter Vaculčík naozaj prežil momenty ako z akčného filmu.
Zobraziť galériu (7)
Peter Vaculčík naozaj prežil momenty ako z akčného filmu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu