Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

AKTUÁLNE Šokujúce odhalenie! Atentátnika zachytili kamery už na rokovaní v Dolnej Krupej: VIDEO Kričal "Dosť bolo Fica"

(Zdroj: Repro foto YouTube/HNtelevízia)

DOLNÁ KRUPÁ - Atentátnik Juraj Cintula (71) sa objavil aj na predchádzajúcom výjazdovom rokovaní vlády Roberta Fica, ktoré sa konalo 24. apríla v Dolnej Krupej. Dokazuje to video HN Televízie, ktoré ho zachytáva protestovať pred rokovaním.

Na politickú angažovanosť Juraja už na výjadzovom rokovaní vlády v Dolnej Krupej upozornili tvnoviny.sk. Juraj bol medzi niekoľkými protestujúcimi, ktorí držali vlajku Európskej únie a transparenty ako "Ruky preč od RTVS" alebo že mier vedie k prosperite a vojna k chudobe. Video zachytáva, ako 71-ročný Juraj kričí "Nech žije Ukrajina", "Kolaboranti, zdradcovia," či "Banda sk**vená." Slová "Dosť bolo Fica" opakoval niekoľkokrát za sebou.

Predsedu vlády postrelili v stredu po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. Na mieste padlo niekoľko výstrelov, útočníka Juraja Cintulu ihneď spacifikovali. Fico bol v život ohrozujúcom stave. Do nemocnice do Banskej Bystrice ho priviezol vrtuľník. Aktuálne by mal byť v stabilizovanom, no kritickom stave. 

ATENTÁT na premiéra: Zábery streľby na Roberta Fica (Zdroj: Profimedia.sk/RTV Prievidza)

Polícia Juraja Cintulu obvinila z úkladnej vraždy z pomsty na chránenej osobe v štádiu pokusu. Aktuálne je na Národnej kriminálnej agentúre v Nitre.

Viac o téme: AtentátRobert FicoJuraj C.Výjazdové rokovanie v Dolnej Krupej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu