Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Striptérka sa nezaprie: Na Farme ukazovala chlapom rozkrok!

Jana Kállayová zvádzala chlapov tancom v sexi outfite. Zobraziť galériu (13)
Jana Kállayová zvádzala chlapov tancom v sexi outfite.

BRATISLAVA - Spomienky na striptízovú minulosť! Jana Kállayová (27) získala tento týždeň od obchodníka sexi oblečenie aj so samodržiacimi pančuchami. Samozrejme, nemohla ho nechať nevyužité. A tak sa rozhodla zvádzať Štefana Vaška (34) aj Mária Drobného (21). Obom mužom predviedla tanec na posteli, pričom im poskytla výhľad pod kratučké minišaty.

Nehanbí sa! Jana Kállayová si dokonca aj na Farme dokázala zaspomínať na obdobie, kedy robila striptérku. Na začiatku týždňa totiž získala sexi oblečenie od obchodníka. A vo chvíli, kedy sa nudila, rozhodla sa ho naplno využiť.

Andrea Vaničková nalákala postupne do izby mužských kolegov, ktorým Jana predviedla erotické vlnenie bokmi v naozaj krátkych minišatách a so sieťovanými pančuchami na nohách. Pre Štefana Vaška sa dokonca vystrojila ako nevesta. Farmár len s úsmevom na tvári pozoroval, ako mu rozkročená blondínka ponúka pohľad do svojho rozkroku.

Zadaný Mário Drobný sa evidentne takýchto intímností chcel vyvarovať. Zdráhal sa totiž ľahnúť si na posteľ tak, aby sa Jana mohla nad neho postaviť. No úplne sa neubránil. „A nejaké peniažky?” vytasila na neho pragmatickú otázku bývalá striptérka. Ako to celé dopadlo, uvidíte dnes na Markíze.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu