Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Zaútočil na ošetrovateľa na košickej psychiatrii

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Tri týždne sa liečil ošetrovateľ na psychiatrii košickej nemocnice, ktorého počas svojej hospitalizácie napadol pacient. Opitý syn zase v Smolníku v tom istom kraji napadol drevenou latou otca a vyhrážal sa, že ho zabije.

Michal (25), pacient na košickej psychiatrii napadol v júli počas hospitalizácie ošetrovateľa (44). Zranenia boli také vážne, že si vyžiadali 21-dňovú rekonvalescenciu a útočníka môžu poslať za mreže až na dva roky.

Nepodarený syn (30) zo Smolníka sa v júli, posilnený alkoholom, vyhrážal svojmu otcovi (61), že "všetko porozbíja." Potom zobral dáždnik a fyzicky ho napadol. Tento utorok sa opäť neovládol. Opitý prišiel do otcovho domu, začal vyhadzovať veci z okna, vulgárne nadával a vyhrážal sa mu zabitím.

Podľa Jany Mésarovej, zástupkyne košickej policajnej hovorkyne, syn počas svojho vyčíňania zobral drevenú latku, chcel ho ňou udrieť po hlave, potom rozbil sklenenú výplň na dverách a otcovi ňou poranil prsty. Za svoje správanie môže ísť na 3 roky do väzenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu