Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Zo slovenského moderátora bude OTEC: Bábätko mu porodí bývalá tvár Telerána!

(Zdroj: Instagram S.M.)

BRATISLAVA - A budú traja! Slovenský moderátor sa v týchto dňoch pochválil krásnou novinkou. S priateľkou čakajú svoje prvé bábätko!

25-ročný moderátor Samuel Miškov, ktorého verejnosť pozná aj ako inluecncera s prezývkou Samo_zvany, bude otec. Mladý Slovák, ktorého na sociálnej sieti Instagram sleduje takmer 200-tisíc followerov, túto radostnú správu oznámil pomerne netypicky. Na svoj profil nahral video, kde spolu s priateľkou prezrádzajú rôzne zaujímavosti z ich domáceho spolunažívania. No a v závere vyšlo najavo, že moderátor rád zaspáva s tehotenským vankúšom, ten však už bude oveľa viac využívať jeho partnerka. 

Diana, ktorá istý čas pôsobila v markizáckom teleráne, je tehotná. A dvojica svojim fanúšikom ukázala aj ultrazvukovú snímku ich malého pokladu. „Na prebdené noci, strach, obavy, stres a zodpovednosť sa dá pripraviť len sčasti. Ale určite nie je ten malý človiečik pripravený na tú lásku, ktorá už teraz praská vo švíkoch," napísal budúci otecko k záberu so svojou polovičkou. Zaľúbencom k tejto krásnej správe srdečne gratulujeme! 

Viac o téme: Samuel Miškov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu