Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Obrovská radosť Julie z markizáckej Ruže: Oči zaliate slzami... ZÍSKALA HO!

Julie Hojdyszová Zobraziť galériu (4)
Julie Hojdyszová (Zdroj: Instagram J.H.)

ZLÍN - Češka Julie Hojdyszová (24) bojuje o srdce podnikateľa Radka Urbanyaka (34) v markizáckej šou Ruža pre nevestu. Stojí pred bránami finále a spolu s ňou už len dve dievčatá - Jennifer (28) a Stanka (31). A hoci osud v šou je pre verejnosť zatiaľ neznámy, v súkromí prežíva obrovskú radosť. S očami zaliatými slzami oznámila veľký úspech!

Julie Hojdyszová patrí v šou Ruža pre nevestu k horúcim favoritkám na výhru. K Radkovi má veľmi blízko a viditeľne to medzi nimi iskrí. Aktuálne stojí pred bránami finále a v piatok sa podnikateľ bude musieť rozhodnúť, či sympatickú Češku posunie do úplného záveru šou alebo ju pošle domov. Nech to dopadne akokoľvek, Julie prežíva v súkromí inú veľku radosť. 

Minulý týždeň oznámila, že sa sociálnym sieťam niekoľko dní nebude venovať. Dôvodom boli blížiace sa obhajoby na vysokej škole. Tie mala včera... A so svojimi sledovateľmi sa následne podelila o výsledok - so slzami v očiach oznámila, že magisterský titul sa jej podarilo získať. Diplomovú prácu obhájila na A-čko. Gratulujeme!

Obrovská radosť Julie z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

Obrovská radosť Julie z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

Viac o téme: Julie HojdyszováRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu