Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Slávnemu hercovi hrozila AMPUTÁCIA nohy: Zdravotné problémy neutíchajú... OPERÁCIA SRDCA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Photo © 2014 Warner Bros. Ent.)

BERLÍN - V apríli svet obletela správa o zlom zdravotnom stave slávneho nemeckého herca Tila Schweigera (60). Nachádzal sa práve na dovolenke na Mallorce, keď ho museli okamžite hospitalizovať so sepsou, teda otravou krvi. Hrozila mu dokonca amputácia nohy. No a aktuálne musí podstúpiť operáciu srdca!

Til Schweiger patrí k najznámejším nemeckým hercom, ktorého dobre poznajú aj diváci zo Slovenska. Zahral si dokonca aj v českom filme Jan Žižka. V poslednom období ho však trápia vážne zdravotné problémy. V apríli svet obletela informácia, že ho na dovolenke na Mallorce museli hospitalizovať s otravou krvi. 

„Už 14 dní som v nemocnici na antibiotikách, pretože mám od augusta zranenie na nohe. Udrel som sa vtedy do píšťali a dostali sa mi tam bacily,“ opísal vtedy herec s tým, že noha sa mu nehojila a rana bola zapálená tak veľmi, že mu dokonca hrozila jej amputácia. Ako informuje nemecký Bild, akutálne sa už Schweiger nachádza naspäť v Berlíne. 

Slávnemu hercovi hrozila AMPUTÁCIA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Photo © ARD Degeto / Marion von der Mehden)

No a tam sa od lekárov dočkal ďalších zlých správ. Denník sa od zdroja z najbližšieho hercovho okolia dozvedel, že musí podstúpiť operáciu srdca, počas ktorej mu do orgánu implantujú stent. (implantát vyrobený z kovu v tvare trubice, pozn. red.) Dôvodom je vraj desiatky rokov trvajúca konzumácia cigariet. 

S náročnou operáciou srdca sa však nateraz musí počkať. Podľa Bildu je totiž Tilova noha stále nezahojená a komplikácie a riziká, tkoré by počas zákroku mohli vzniknúť, sú príliš veľké. 

Viac o téme: Til Schweiger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu