Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čo to skrýva v sáčku? Trnavská policajtka zastavila v zákaze, kvôli nákupu!

Za toto bežne pokuty len tak Zobraziť galériu (2)
Za toto bežne pokuty len tak "lietajú" (Zdroj: Trnavský hlas)

PIEŠŤANY – Čo ju k tomu dohnalo? Len nedávno sme vám priniesli záber nešťastne zaparkovaného policajného auta v Michalovciach a už je tu ďalší. Ľahostajnosť pre zmenu zablúdila aj do Piešťan, kde sa neznámemu šikovníkovi podarilo odfotiť policajné auto v zákaze. Hoci strážci zákona majú na takéto parkovanie vo výnimočných prípadoch právo, tentoraz to tak zrejme nebolo. Dôvod, ktorý údajne policajtku dohnal k „príkladnému“ správaniu, naozaj stojí za to. Správu priniesol denník Trnavský hlas.

V nevyhnutných situáciách policajti môžu porušiť zákaz vyplývajúci z dopravnej značky, ktorá označuje zákaz vjazdu, zastavenia, státia, alebo iný. Tá, do ktorej sa nedávno dostala policajtka v Piešťanoch, však medzi výnimky určite nepatrí. K porušovaniu ju údajne dohnal hlad, keď služobné auto zaparkovala priamo pred obchodom, do ktorého si zbehla po desiatu.

„Rožky s treskou“ ju však môžu vyjsť poriadne draho. Na ceste, na ktorej zastavila, aby si mohla odskočiť, je totiž zastavenie zakázané. Na tomto mieste údajne policajti často práve za takéto parkovanie rozdávajú pokuty. Fotku do redakcie Trnavského hlasu zaslal čitateľ, ktorý si položil trefnú otázku: "A kto dá pokutu policajtke?"

 

Zákazovú značku na ulici Jána Kopeckého si policajtka zrejme nevšimla
Zobraziť galériu (2)
Zákazovú značku na ulici Jána Kopeckého si policajtka zrejme nevšimla  (Zdroj: Trnavský hlas)

 

Tak ako prípad jej bratislavských kolegov, o ktorom sme vás informovali minulý týždeň, aj konanie policajtky už preverujú.  „Okolnosti parkovania služobného policajného auta preveríme a v prípade, že sa policajti dopustili priestupku, budú riešení v zmysle zákona o priestupkoch,“ povedala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu