Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Takto parkujú bratislavskí policajti na východe: Dali by ste im za to pokutu?

Policajti mali zrejme naponáhlo Zobraziť galériu (2)
Policajti mali zrejme naponáhlo (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA/MICHALOVCE - Provokácia či ľahostajnosť? Fotografie služobných áut mužov zákona parkujúcich spôsobom, za aký by sa „obyčajní“ ľudia nevyhli pokute, už neraz obleteli internet. Nám sa dostala do rúk ďalšia, ktorá len potvrdzuje to, že aj policajti sú iba ľudia a nie vždy sa im podarí využiť parkovacie miesto tak, ako sa patrí. Bratislavskí muži zákona sa zrejme ponáhľali a to, že stoja na obrubníku, zdá sa, nebolo také podstatné. Zaslúžili by si pokutu?

Vaše tipy

Fotografia, o ktorú sa s nami podelil náš čitateľ, zachytáva policajnú dodávku s bratislavským evidenčným číslom, zaparkovanú pred michalovským obchodným centrom v Zemplíne. Na snímke by nebolo nič nezvyčajné, keby muži zákona časťou auta nestáli na obrubníku napriek tomu, že mali dostatok priestoru na to, aby parkovacie miesto využili čo najlepšie.

Kto vie, možno sa len ponáhľali späť do hlavného mesta, a na presné parkovanie nebol čas. „Za takéto čiastočné státie na chodníku neraz nekompromisne rozdávajú pokuty. Lenivosť, ignorancia, či skôr „výchova“ negatívnym príkladom? Možno si takto iba zvyšujú výber pokút. Lebo takto vychovávajú vodičov k priestupkom, za ktoré ich potom zinkasujú,“ okomentoval „ukážkové“ parkovanie redaktor portálu podkapotou.sk Jozef Vydra.


Takto parkujú bratislavskí policajti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Či sa policajti so špeciálnou dodávkou, ktorá sa používa pri vyšetrovaní nehôd, ponáhľali za prácou alebo ich len premohla lenivosť, ostáva záhadou. Objasniť by to mohli ich kolegovia, ktorí nezvyčajné parkovanie bratislavských mužov zákona už preverujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu