Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajná pauzička v Prešove: V zhone za zmrzlinou zabudli na predpisy?

Prešovskí policajti parkovanie vyriešili po svojom
Prešovskí policajti parkovanie vyriešili po svojom (Zdroj: Tip čitateľa)

PREŠOV - V horúčavách predpisy zrejme neplatia. Štvorica prešovských mužov zákona sa nedávno rozhodla spestriť si horúce dni prestávkou na zmrzlinu. Na tom by nebolo nič zlé, keby pri zhone za osviežením nezabudli na všetky predpisy a služobné auto neodstavili spôsobom, aký vyvolal pohoršenie u nejedného okoloidúceho. Nie je však vylúčené ani to, že sa so zmrzlinami v ruke náhlili za povinnosťami.

Vaše tipy

Fotografiu prinajmenšom nekorektného parkovania prešovských policajtov nám poslal rozhorčený čitateľ, ktorému sa ich podarilo zachytiť priamo pri čine. "Parkujú na platenom vyhradenom parkovacom mieste za pomerne diskutabilným účelom - kúpou zmrzliny. Aj ich niekto odtiahne za nesprávne parkovanie?" nastolil otázku, s ktorou sme sa obrátili na ich kolegov.

Policajná pauzička v Prešove:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Tí sa už diskutabilným konaním štvorice príslušníkov zaoberajú. "Podnet bol postúpený na oddelenie kontroly KR PZ v Prešove, ktoré vec preverí," povedal nám hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik. Či bolo štvorici mužov zákona príliš teplo na to, aby vysnorili vhodné miesto na parkovanie, alebo mali pre státie na vyhradenom mieste iný vážny dôvod, sa tak dozvieme už čoskoro. Zatiaľ si na ich zmrzlinovú pauzičku môžete utvoriť názor vlastný.

Prešovskí muži zákona nie sú jediní, ktorí mali uhasenie hladu uprednostniť pred dodržiavaním predpisov. Začiatkom roka sme vás informovali aj o ich kolegyni z Piešťan, ktorá si údajne počas služby odskočila na "rožky s treskou" a auto neváhala zaparkovať priamo pred obchodom napriek tomu, že ju neďaleká značka upozorňovala na zákaz zastavenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu