Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Štatút súťaže „Inšperky”

I. Základné ustanovenia

1.       Organizátorom súťaže „Inšperky“ je Intrading, s.r.o. so sídlom Okružná 3, Michalovce 071 01, IČO: 44 989 776, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Košice I, oddiel Sro, vložka č.  24541/V ( ďalej aj ako „organizátor“).  Marketingovým partnerom je spoločnosť Zoznam, s.r.o., so sídlom Viedenská 5, 85101 Bratislava, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I. oddiel Sro, vložka č. 24598/B ( ďalej aj ako „ marketingový partner“).

2.       Súťaž sa na základe tohto štatútu uskutoční na území Slovenskej republiky.

3.       Súťaže sa môže zúčastniť každá fyzická osoba s bydliskom na území Slovenskej republiky, s výnimkou zamestnancov  organizátora a marketingového partnera a ich blízkych osôb v zmysle ustanovenia § 116 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov(ďalej len ,,účastník súťaže“). Osoby mladšie ako 18 rokov musia byť zastúpené zákonným zástupcom.

4.       Súťaž s názvom „Inšperky“ (ďalej len „Súťaž“) sa uskutoční v termíne 13.7.  – 22. 7. 2011

 

II. – Pravidlá súťaže

1.       Súťaže sa môžu zúčastniť všetci užívatelia internetu, ktorí na internetovej stránke www.topky.sk  odpovedia  na súťažnú otázku a zároveň vyplnia kontaktný formulár  (ďalej aj ako „účastník súťaže“). Uvedené údaje musia súhlasiť s dokladom totožnosti, ktorým sa vyžrebovaný účastník preukáže pri preberaní výhry.  

2.       Účasťou v súťaži prejavuje každý jej účastník súhlas s pravidlami tejto súťaže a s tým, že organizátor súťaže je oprávnený uverejniť mená výhercov v oznamovacích prostriedkoch ako i tieto použiť na reklamné a propagačné účely organizátora súťaže bez nároku na odmenu.

3.        Po ukončení súťaže vyžrebuje organizátor automatickým spôsobom jedného výhercu, ktorý získa výhru uvedenú nižšie.

 

III. – Výhra

1.       Výhrou v súťaži je poukaz na zľavu, ktorý výhercu oprávňuje na nákup šperkov od spoločnosti Intrading, s.r.o. (www.insperky.sk) so zľavou 30%, 40% alebo  50%.  Ku každej zľave budú vyžrebovaní 3 výhercovia.

Mená výhercov budú zverejnené na stránkach marketingového partnera Topky.sk dňa 27.7.2011. Výherca bude kontaktovaný telefonicky alebo elektronickou poštou. Výhru si výherca prevezme osobne na adrese sídla spoločnosti Intrading, s.r.o.v pracovných dňom alebo mu bude odoslaná na poštovú adresu vyplnenú v kontaktnom formulári. Neprebraté výhry prepadajú v prospech organizátora tejto súťaže.

 

IV. – Súhlas so spracovaním osobných údajov

1.       V zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov dáva účastník súťaže súhlas so spracovaním svojich osobných údajov poskytnutých v rámci súťaže spoločnosti Intrading s.r.o.ako organizátorovi ako aj spoločnosti Zoznam, s.r.o. ako marketingovému partnerovi.  Účastník udeľuje súhlas so spracovaním a použitím svojich osobných údajov na marketingové účely. Tento súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať prostredníctvom oznámenia adresovanému spoločnosti Intrading, s.r.o.  a spoločnosti Zoznam, s.r.o.

 

V. – Osobitné ustanovenia

1.        Ak sa preukáže, že výherca súťažeje zamestnancom organizátora súťaže  alebo marketingového partnera alebo osobou im blízkou v zmysle ustanovenia § 116 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov, je povinný bezodkladne na základe písomnej výzvy organizátora súťaževrátiť, resp. nahradiť organizátorovi súťažeplnú hodnotu výhry.

2.        Výhra v súťažipodlieha aj zdaneniu v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov .

3.       Výhru v súťažinie je možné vymáhať. Účastníci súťažeberú na vedomie, že nemôžu požadovať ceny vo vyššej hodnote alebo vo väčšom množstve ako určí organizátor súťažea že nie sú oprávnení požadovať namiesto výhry peňažné plnenie. Organizátor si vyhradzuje právo pravidlá súťažekedykoľvek zmeniť, súťažskrátiť, predĺžiť či bez náhrady ukončiť. Zmeny pravidiel súťažeorganoizátor zverejní rovnakým spôsob ako pôvodné pravidlá.

 

VI. – Záverečné ustanovenia

1.       Tento štatút je uložený v sídle organizátora súťaže.

2.       Každý, kto preukáže právny záujem, je oprávnený nahliadnuť do tohto štatútu u organizátora súťaže.

3.       Štatút súťaženadobúda platnosť a účinnosť dňom jeho podpísania štatutárnym orgánom organizátora.

4.       Právne vzťahy, ktoré nie sú upravené týmto štatútom, sa spravujú primerane príslušnými ustanoveniami zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník  v znení neskorších predpisov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu