Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rolinsovej veľký návrat: Po škandáloch sa o ňu trhajú!

Dara Rolins bude makať a makať. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins bude makať a makať.

PRAHA – Nezastaví sa! Dara Rolins (38) sa každú chvíľu vráti z Ameriky, kam ušla načerpať sily po tom, čo sa prevalila nevera jej partnera Matěja Homolu (37). Ako sa však najnovšie zdá, speváčke svitá na lepšie časy. Hrnie sa jej totiž jeden kšeft za druhým. Tým najprestížnejším bude moderovanie pražského Plesu v Opere.

Rušeniu kšeftov je koniec! Dara Rolins najprv obmedzila pracovné aktivity po letnej autonehode, neskôr sa na všetko vykašľala po nevere svojho vtedajšieho partnera Matěja Homolu. Vyvrcholením všetkých problémov bol novembrový útek do USA.

Zdá sa však, že organizátori spoločenských akcií na ňu nezabúdajú. Práve naopak! Už v týchto dňoch by sa totiž mala Dara vrátiť spoza veľkej mláky do Čiech, kde ju čaká množstvo pracovných aktivít. Prvým kšeftom bude moderovanie kaderníckej šou.

Po ňom má vo svojom diári ďalšiu aktivitu. A poriadne lukratívnu. Začiatkom februára totiž bude sprevádzať hostí v pražskej Štátnej opere na prestížnej udalosti. „Podpísali sme zmluvu na moderovanie Plesu v Opere,“ potvrdila nám speváčkina manažérka Eva Skallová. 

To však nie je všetko! Začiatkom jari má Dara naplánované turné s českým spevákom Danom Bártom, ktoré štartuje 8. marca. A dokonca aj Česká Miss 2011 by s pop divou rada spolupracovala na súťaži krásy. „Dostali sme ponuku na moderovanie. Zatiaľ je to vo fáze jednaní. Každopádne, Dare sa tá predstava páči,“ povedala nám Skallová. Ako sa zdá, blondínke svitá na lepšie časy. Už jej chýba len milujúci partner po boku...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu