Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zronená Dara Rolins: Zdrhla do USA... a návrat neplánuje!

Dara Rolins ešte netuší, kedy sa vráti domov. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins ešte netuší, kedy sa vráti domov.

BRATISLAVA – Nezvláda to! Speváčku Daru Rolins (38) zlomili udalosti posledných dní. Po tom, čo sa plavovláska ťažko vyrovnáva s tým, že pod kolesami jej auta zomrel motocyklista Jiří Rotrekl (†63), sa začiatkom týždňa musela spamätať aj z nevery jej dlhoročného partnera a otca jej dcéry Matěja Homolu (37). Pop diva nápor problémov nezvládla, preto pred nimi utiekla do zahraničia!

Je toho na ňu príliš veľa! Dara Rolins sa pomaly, ale isto vyrovnávala s následkami nedávnej tragickej nehody, pri ktorej zahynul šesťdesiattri ročný motocyklista. V pondelok však prišiel ďalší tvrdý úder v podobe partnerovej nevery. Speváčku tieto udalosti psychicky položili. Zrušila naplánované aktivity a spoločne so svojou dcérou odletela hľadať pokoj za hranice!

Podľa našich informácií mala Dara na nadchádzajúce obdobie naplánovaných množstvo pracovných aktivít. Okrem toho pred pár dňami rozbehla obchod s vlastnou značkou nábytku. Prácou chcela zrejme zahnať problémy s doposiaľ nevyriešeným súdnym sporom, týkajúcim sa júlovej autonehody. Po rozchode s Homolom však speváčka všetko nechala tak a spoločne s dcérou Laurou odišla do Los Angeles za kamarátkou.

Informácie nám potvrdila aj Darina manažérka Eva Skállová. „Pre mňa je to celé tiež komplikované a náročné,“ priznala. „Ako kamarátka, žena a mama však Daru úplne chápem. Držím jej veľmi palce. Myslím, že pre seba a svoju dcérku urobila to najlepšie,“ dodala Skállová.

Podľa našich informácií si Dara na svoju cestu zadovážila len jednosmernú letenku. Vyzerá to tak, že o návrate domov zatiaľ nedokáže ani uvažovať. Aj samotná Skállová priznala, že zatiaľ netuší, kedy sa Dara vráti...

Viac o rozchode Dary Rolins a Matěja Homolu:

Dara Rolins v šoku: Jej partner pristihnutý s milenkou... SEX v dodávke?!

Nešťastná Rolins: Táto blondínka jej rozbila vzťah!

 

Trpké zistenie Dary Rolins: Lži, pretvárka... Takto Homola zakrýval neveru! 

Darina ťažká spoveď: Matěj je nahovno chlap!

Rolins deň po rozchode: Takto zabúda na Homolu! Vrtí sa pred cudzími chlapmi!

Homola prehovoril, Rolins reaguje: Je to chudák! 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu