Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Judínyová a Polnišová po sebe pľuli: Takto sa správajú dámy?!

Erika Judínyová a Petra Polnišová sa pri nakrúcaní opľuli. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová a Petra Polnišová sa pri nakrúcaní opľuli.

BRATISLAVA – Riešili konflikt?! Herečka Petra Polnišová a moderátorka Erika Judínyová si nedávno skočili do vlasov. Pri potýčke na seba pokrikovali, hádzali jedlom a tiež sa vzájomne opľuli. Dôvod?!

Petra Polnišová je už osvedčenou postavičkou v zábavnej relácii s názvom Partička. Pri nakrúcaní silvestrovského vydania sa okrem hercov zišli aj iné známe tváre. Medzi nimi nechýbala Erika Judínyová, ktorá svoj zmysel pre improvizáciu ukázala v spoločnej hre práve s Petrou. Dámy sa pred očami divákov poriadne odviazali.

„Bolo to veľmi zábavné. Erika sa zrazu ocitla v nezvyčajnej situácii. Veľmi som ocenila, že tam bola s nami,“ povedala nám na adresu toho ostrieľaná Polnišová. Ako tiež prezradila, účinkovanie s Erikou bolo veľmi príjemné. Ženám nevadilo ani to, že sa im do vlasov zaplietli kúsky jedla a nápojov. „Najprv som sa čudovala, že sa na to dala. Ukázala však všetkým, že má zmysel pre iróniu,“ dodala Petra.

Vzhľadom na to, že je Erika ako moderátorka markizáckej Smotánky vždy dokonale upravená, bude celkom zaujímavé ju vidieť v úplne inej pozícii. Ak ste zvedaví, ktorá z dám vyjde z nezvyčajnej bitky ako víťazka, nenechajte si ujsť silvestrovské vydanie Partičky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu