Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Škandalózna Hanychová: Na Silvestra úplne nahá... v telke!

Takto sa predstaví Agáta v silvestrovskom programe. Zobraziť galériu (6)
Takto sa predstaví Agáta v silvestrovskom programe.

PRAHA – Silná káva! Agáta Hanychová (25) je známa svojou záľubou v odhaľovaní vlastného tela. Jej „talent“ sa preto rozhodla využiť Česká televízia a obsadila ju do silvestrovského programu. Podľa českých médií sa modelka pri nakrúcaní vyzliekla donaha!

Fotky v pánskych magazínoch, neposlušné oblečenie na spoločenských akciách... Takto najčastejšie Agáta Hanychová prezentuje svoje ženské zbrane.

Kontroverzná modelka tentoraz dostala so svojím telom šancu aj na televíznej obrazovke. V rámci silvestrovského vysielania sa na ČT2 divákom predstaví ako luxusná prostitútka. V sieťovanom tielku a v podväzkových pančuchách splní tajné túžby jedného z moderátorov. „Pri nakrúcaní mu najprv vlepila facku, neskôr sa však predsa len vyzliekla,“ cituje český portál super.cz svoj zdroj.

Pikantné je, že Hanychová by bola ochotná nakrútiť spomínané zábery aj bez nároku na honorár. „Bolo to pre ČT2, čo by som urobila aj zadarmo, pretože ma potešilo, že ma poznajú aj intelektuáli,“ povedala Agáta denníku Aha! Časť jej sexi scénky si môžete pozrieť vo videu pod článkom.

VIDEO rozhovor s Agátou Hanychovou nájdete TU!

 

VIDEO: Agáta Hanychová pri nakrúcaní silvestrovského programu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu