Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krainovej Silvester: Vykašle sa opäť na syna?!

Simona s manželom Karlom a ich syn Max. Zobraziť galériu (3)
Simona s manželom Karlom a ich syn Max.

PRAHA – Čo uprednostní? Simona Krainová (37) nemala problém pár dní po pôrode vyraziť na spoločenskú akciu. Neskôr prezradila, že materská dovolenka je pre ňu poriadne náročná. Zisťovali sme teda, či príchod nového roka oslávi na žúre alebo zostane pri malom Maxovi.

Ako modelka sa Simona Krainová často vyskytovala na spoločenských akciách. Všetci teda očakávali, či ju materstvo zmení. Zo začiatku to však tak vôbec nevyzeralo. Len deň po návrate z pôrodnice sa blondínka zabávala na módnej šou v centre Prahy.

Ďalšiu akciu síce absolvovala až po mesiaci, ale prítomným novinárom sa posťažovala, že starostlivosť o bábätko nie je žiadna dovolenka. Zisťovali sme teda, či Silvestra Krainová opäť využije na to, aby si oddýchla od materských povinností.

Tentoraz to však vyzerá tak, že jej synček si mamu dosýta užije. „Tento rok budeme tráviť celé sviatky doma s Maxíkom,“ napísala nám modelka v esemes správe. Tú podpísala skratkou S&M&K (Simona, Max, Karel, pozn, red.). Zdá sa teda, že manželstvo a rodičovstvo si naozaj užíva a svojich chlapov by za nič nevymenila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu