Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dračica Vondráčková: Ukázala nohy v mini!

Helena Vondráčková v sukni. Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková v sukni.

PRAHA – Predviedla sa! Speváčka Helena Vondráčková (63) rada dokazuje, že ešte nepatrí do starého železa. Potvrdila to aj na svojom nedeľňajšom koncerte. Fanúšikov vo vypredanej koncertnej hale privítala v krátkych šatách, ktoré dokonale zvýraznili jej nohy. V promenáde pokračovala počas celého večera!

Vystavila ich na obdiv! Pri pohľade na Helenu Vondráčkovu málokto dokáže odhadnúť jej skutočný vek. Dôvodom jej mladšieho vzhľadu je zrejme aj záľuba v minisukniach. Niet sa čomu čudovať, veď blondínka má postavu, akú jej môžu iné ženy závidieť. Vondráčková to patrične využíva, svojou figúrou sa rada pochváli pri každej možnej príležitosti.

Inak tomu nebolo ani na Heleninom nedeľnom koncerte. Na jej vystúpenie v pražskej Lucerne sa prišlo pozrieť viac ako 4000 ľudí. Speváčka sa rozhodla, že ponúkne svojím fanúšikom okrem spevu aj príjemný vizuálny zážitok. Počas jedného večera stihla vystriedať štyri rôzne outfity. Všetky však mali spoločné to, že dĺžka sukne siahala nad kolená.  

Ani Vondráčkovej spevácka kolegyňa Iveta Bartošová na svojom vianočnom koncerte nezaostávala. Tá pre zmenu stavila na hlboký výstrih. Viac o jej koncerte nájdete TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu