Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polnišovú strápnili: Nevie, s kým to dieťa má!

Herci sa zabávali na účet Petry Polnišovej. Zobraziť galériu (5)
Herci sa zabávali na účet Petry Polnišovej.

BRATISLAVA – Prehnali to! Len pred pár mesiacmi porodila herečka Petra Polnišová (33) syna Simona. Práve táto milá udalosť však bola nedávno terčom posmechu v relácii Partička, kde herečka účinkuje. Kolegovia čerstvú mamičku vôbec nešetrili a nemiestnymi žartmi ju zosmiešnili!

Sobotňajšie vysielanie relácie Partička začalo dosť rozpačito. Spočiatku neškodná konverzácia medzi hercami sa ubrala zlým smerom. Zatiaľ čo Dano Dangl uvádzal účinkujúcich hercov, Marián Miezga ochotne doniesol stoličku Petre Polnišovej, aby si sadla. Vzápätí na to sa chlapi začali nevhodne zabávať na Polnišovej účet.

Dano Dangl: Petra, všimla si si takú zmenu, že odkedy si porodila, tak sú k tebe galantní? Dovtedy na teba kašľali.

Marián Miezga: Lebo stále nevie, s kým to má.

Dano Dangl: Áno, bol to strašný žúr.

Petra Polnišová: Bolo to v 44-om.

Dano Dangl: Nie, 44 nás bolo.

Marián Miezga: Ak nerátame psov.

Aj keď sa matka malého Simona snažila brať konverzáciu s nadhľadom, po Mariánovej poslednej poznámke zostala mierne zaskočená.

Herečku sme preto dodatočne oslovili s otázkou, či si nemyslí, že takéto vtipkovanie bolo nevhodné. „Priznám sa, že si nepamätám, žeby ma niečo urazilo. Chalani sú vtipní a uštipační, to mám na nich práve rada. Sama nie som lepšia," poznamenala Petra s úsmevom. Ktovie, či by sa na tom zabával aj jej partner Matthieu Darras, ktorý je skutočným otcom malého Simona.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu