Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mamička Polnišová: Celodenný program bez syna?!

Petra Polnišová. Zobraziť galériu (17)
Petra Polnišová.

BRATISLAVA – Nebude chýbať! Hodina deťom aj tento rok zorganizuje slávnostný galavečer. Jednou z účinkujúcich bude už tradične Petra Polnišová (34). Ako zvládne mamička šesťmesačného bábätka trojhodinový program, ktorý sa navyše nacvičuje celý deň?!

Neodmietla! Petra Polnišová bola aj tento rok oslovená do kampane Hodina deťom. Nedávno sa zúčastnila tlačovej konferencie, po ktorej nasledovali zaujímavé činnosti vykonávané známymi tvárami z dôvodu, aby sa vyzbierali peniaze určené na tento projekt. Tým sa však už herečka vyhla. „Som veľmi limitovaná časom a môj syn cez deň pomerne málo spí,“ prezradila dôvod svojej neúčasti na aktivitách.

Ako sme zistili, počas konferencie mala jej Simona na starosti Petrina kamarátka, ktorá ho kočíkovala okolo nákupného centra. A tmavovláska za ním vyrazila okamžite po poskytnutí niekoľkých krátkych rozhovorov.

Zaujímavé však je, že Polnišová sa plánuje zúčastniť decembrového galavečera, ktorý sa bude naživo vysielať aj v televízii. Spolieha sa totiž na to, že večer už synček spí a neprítomnosť mamy nepocíti. Minulý rok však tehotná Petra strávila v PKO v podstate celý deň. Pri množstve účinkujúcich bola potrebná poriadne dlhá generálna skúška.

Ako to teda plánuje vyriešiť tento rok? Bude opäť Simon v kočíku krúžiť okolo miesta konania? „Organizátori mi vyjdú v ústrety, nebudem sa musieť zúčastniť celodennej aktivity,“ tvrdí Polnišová. Zdá sa teda, že zatiaľ sa jej celkom darí skĺbiť pracovné povinnosti so starostlivosťou o syna.

 

Sledujte Topky TV: Petra Polnišová o Hodine deťom a synovi Simonovi.



Polnišová Hodina deťom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu