Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polnišová chráni syna: Ukryla ho do kufra!

Žeby Petra posielala syna svokrovcom?! Zobraziť galériu (3)
Žeby Petra posielala syna svokrovcom?!

BRATISLAVA – Trčali mu len nohy! O herečke Petre Polnišovej (34) je známe, že mediálny rozruch okolo syna Simona jej dosť prekáža. Napriek tomu súhlasila, že sa s ním vyfotí pre dobrú vec. Ako to dopadlo?! Simona na zábere takmer nevidieť!

Petra Polnišová nebola jediná, kto sa v roli modelky ocitol. Aj iné šoubiznisové mamičky sa spoločne so svojimi ratolesťami nechali zvečniť. Každá z nich v inej situácii. Polnišová balí veci do kufra, v ktorom je schovaný aj jej synček. Zisťovali sme, ako to celé zvládal.

Ako nám herečka prezradila, fotenie bolo pre ňu aj Simona príjemné. „Boli tam aj iné deti a on sa cítil ako Alica v krajine zázrakov. Udivene si obzeral pre neho nepoznané tvory,“ poznamenala Petra.

Fotografka sa snažila, aby záber herečku dokonale vystihoval. „Robila to prirodzene tak. Ten kufor znázorňuje to, že budeme veľa na cestách. Synček má starých rodičov v dvoch krajinách,“ dodáva tmavovláska, ktorá žije s Francúzom Matthieuom Darrasom.

Na adresu toho, že Simonovi nebolo vidno tvár, poznamenala: Nie som na to upätá, aby ho nefotili. Fotografka však rešpektovala moje rozhodnutie a tomu to aj prispôsobila.“ Ako ďalej herečka dodáva, Simon sa cítil príjemne. „Dokonca rozmýšľam, že mu namiesto postieľky kúpime kufor,“ uzatvorila so smiechom Petra.

Petra Polnišová sa do manželstva nehrnie. Ak náhodou plánujete svadbu vy, inšpirácie nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu