Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Daru Rolins odstavili: Nahradí ju Ďurianovej exmanžel Bouček!

Libor Bouček Zobraziť galériu (10)
Libor Bouček

PRAHA - Hudobnú anketu Český slávik bude miesto pôvodne ohlásenej speváčky Dary Rolins moderovať Libor Bouček - bývalý manžel Marianny Ďurianovej.

"Problém vznikol medzi televíziou Nova a Darou," uviedol Jaroslav Tešínský z usporiadateľskej agentúry, ktorá má akciu pod palcom. "Libor Bouček pôvodne s Darou písal scenár, takže nenaskakuje do rozbehnutého vlaku, ale bol pri príprave od samého začiatku," dodal Tešínský.

Slávnostný ceremoniál sa bude konať 27. novembra v Štátnej opere Praha. Televízia Nova ho odvysiela v priamom prenose. Na scéne vystúpi napríklad Ewa Farna, Petr Kolář, Anna K., Xindl X či kapely Olympic a Chinaski.

"Nemáme najmenší dôvod poskytovať tváram konkurenčných projektov priestor v obsadení moderátora," povedala dnes hovorkyňa Novy Michaela Fričová. Podľa nej je potrebné, aby Nova so svojimi externými spolupracovníkmi mala "stabilnú partnerskú dohodu založenú na vzájomnom profesionálnom a korektnom vzťahu". Čím presne Rolins dôveru porušila, však Fričová neupresnila. 

Ako sme už na topkách informovali pred pár dňami, Dara Rolins bude od budúceho roka členkou poroty v relácii X-Factor. Táto šou pobeží na obrazovkách konkurenčnej televízie Prima. A práve to je kameňom úrazu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu