Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Darina ťažká spoveď: Matěj je nahovno chlap!

Matěj je vraj nahovno chlap, ale skvelý otec. Zobraziť galériu (4)
Matěj je vraj nahovno chlap, ale skvelý otec.

PRAHA – Ako zlý sen! Pred pár dňami poskytla Dara Rolins (37) rozhovor, v ktorom ospievala svojho partnera Matěja Homolu (37). Kým však stihol byť uverejnený, speváčka musela svoje postoje prehodnotiť. V utorok sa totiž dozvedela, že má parohy!

Matěj je skvelý! V tomto duchu sa niesli odpovede na otázky, ktoré Dara Rolins pred pár dňami dostala od redaktorky serveru idnes.cz. Krutou zhodou náhod mal byť rozhovor uverejnený v stredu, deň po prevalení hudobníkovej nevery.

Článok síce nakoniec vyšiel, ale s „drobnými“ úpravami. „Pol dňa pred vydaním nečakane Dara poslala nové odpovede na všetky otázky, ktoré sa týkali Matěja Homolu,“ napísala autorka rozhovoru.

Samotnú neveru svojho dlhoročného partnera komentovala speváčka len krátkym vyjadrením. „Viem iba, že už štyri mesiace má milenku. Je to proste charakterný chlapík,“ rypla si do svojho bývalého. „Matěj ako chlap stojí za hovno,“ naložila mu pri ďalšej odpovedi.

Hoci teraz Dara prežíva ťažké chvíle, je vďačná aj novinárom. „Fakt, že ma Matěj podvádza, mi sprostredkoval bulvár. Bez ich úprimného záujmu by som mala za chvíľu parohy až do nebies,“ povedala pre idnes. Tým jasne dosvedčila, že neveru jednoducho neznesie a k Homolovi sa už zrejme nikdy nevráti.

 

Viac o rozchode Dary Rolins a Matěja Homolu:

Nešťastná Rolins: Táto blondínka jej rozbila vzťah!

Dara Rolins v šoku: Jej partner pristihnutý s milenkou... SEX v dodávke?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu