Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Monica z Priateľov pred rozvodom: Takú bitku Hollywood ešte nezažil!

Courteney Cox a David Arquette Zobraziť galériu (3)
Courteney Cox a David Arquette (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Pokojný rozchod? To sotva! Hoci vo svete šoubiznisu sa celebrity sobášia a rozvádzajú ako na bežiacom páse, občas to medzi nimi zaškrípe viac, ako je zdravé. Zvlášť, pokiaľ ide majetky – herečka Courteney Cox (46) bojuje za svoje milióny ako levica!

Otrepanú frázu „Zostaneme priateľmi“ si zrejme nepovedali! Ako sa totiž zdá, americká kráska manželskú krízu so svojou zákonnou polovičkou, Davidom Arquetteom, už neprekoná. Momentálne vraj nad nimi visí rozvod, ktorý sa javí ako jeden z najnevraživejších a najdrahších v histórii Hollywoodu. Naťahovačky v súdnej sieni sú podľa magazínu National Enquirer už teraz viac ako jasné – dominovať bude nevera a veľký balík peňazí!

Kameňom úrazu tejto nepríjemnej záležitosti je majetok oboch manželov v hodnote približne sto miliónov dolárov. Až trištvrtinu počas spoločných jedenástich rokov totiž nahonobila práve Courteney. Predstava, že by mala o polovicu len tak prísť, sa jej, pochopiteľne, vonkoncom nepáči.

„David má v pláne zraniť Courteney tam, kde jej to ublíži najviac – vo vlastnom vrecku,“ prezradil spomínanému časopisu priateľ hereckého páru. Podľa jeho názoru nebude trvať dlho a rozídení manželia sa stretnú zoči-voči na súde. „Myslím si, že David čoskoro požiada o rozvod. Potom sa veci začnú vyvíjať naozaj škaredo – pôjde si po polovicu stomiliónového bohatstva,“ doplnil zdroj vo svojej výpovedi.

O tom, že Courteney to nebude mať v rozvodom konaní ľahké, špekulujú viaceré médiá. Hrdinka obľúbeného sitkomu Priatelia totiž čelí obvineniam, že manžela podvádzala s kolegom, Brianom Van Holtom. Ich spoločné večery pri pive a salse neušli pozornosti rôznych svedkov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu