Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Habera uráža ľudí: Pali, a na toto si už zabudol?!

Pavol Habera sa dokázal zabávať aj sám na sebe. Zobraziť galériu (9)
Pavol Habera sa dokázal zabávať aj sám na sebe.

BRATISLAVA – Zrejme má krátku pamäť! Spevák Pavol Habera (48) opäť zasadol do porotcovského kresla. Tentokrát v súťaži Talentmania. Tam svojsky hodnotí výzor ľudí, pričom nemá problém ich nemiestne uraziť. Keby si však pospomínal, ako on sám dokázal vyliezť na pódium, možno by jeho hodnotenia vyzerali inak...

Spevák Pavol Habera sa občas nevie zdržať nevhodných komentárov na adresu účastníkov zábavných televíznych šou. Verejnosť má ešte určite v pamäti, ako počas Česko Slovenskej SuperStar urazil plnoštíhlu súťažiacu Radku Semivanovú. Vtedy si z nej spolu s Martou Jandovou uťahovali a kládli si rečnícke otázky typu: "Ako si môže taká tučná umývať intímne partie?"

V trende nemiestnych poznámok pokračuje Habera aj v Talentmanii. Príkladom môže byť aj pán v jeho veku, ktorého si doberal preto, lebo vyzeral príliš staro. Paradoxné na tom je, že v minulosti nemal nekompromisný kat problémy s takým vystúpením, na aké by sa možno ním kritizovaní súťažiaci nenechali nahovoriť.

Dôkazom môže byť aj silvestrovský program z roku 1996. V ňom na pódiu hopsá oblečený v kostýme policajta, pričom choreografia je podobná tej zo známeho klipu k piesni YMCA. Vystúpenie dopĺňa Habera tancom, ktorý pripomína nejakého účastníka pochodu gayov. Veď posúďte sami, pozrite si video.

VIDEO: Vystúpenie Pavla Haberu v silvestrovskom programe z roku 1996.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu