Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veteránky z Pobrežnej hliadky: Najsexi je Pamela... S bradavkami!

Pamela Anderson je vďaka silikónom bez podprsenky stále neprehliadnuteľná Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson je vďaka silikónom bez podprsenky stále neprehliadnuteľná

CULVER CITY – Nemala konkurenciu! Aj keď Pamelu Anderson (43) médiá už dlhší čas roznášajú na kopytách, jej posledné vystúpenie medzi smotánkou svedčí o tom, že do starého železa ešte zďaleka nepatrí. V porovnaní so svojimi bývalými kolegyňami je totiž stále za sexicu – s vystrčenými bradavkami!

 

 

Veteránky z Pobrežnej hliadky:
Zobraziť galériu (8)
Natrieskaný dekolt a „zabudnutá“ podprsenka! S týmito osvedčenými zbraňami známa sexbomba 90. rokov už opäť zaútočila na zmysly svojich fanúšikov pred televíznymi obrazovkami. V čiernej róbe totiž v nedeľu večer zavítala do šou, ktorú má pod taktovkou jej niekdajší kolega David Hasselhoff. A treba uznať, že ich stretnutie po rokoch dopadlo na výbornú – na Pamele mohli všetci oči nechať!
Veteránky z Pobrežnej hliadky:
Zobraziť galériu (8)
Predstaviteľ legendárneho plavčíka Mitcha Buchanana sa v programe, ktorý bude tento mesiac (15. augusta) vysielať kanál Comedy Central, predstavil v podivnom lesklom saku. A hoci celkovo pôsobil pomerne lacným dojmom, tento imidž mu pomohli vylepšiť aspoň jeho dve dcéry Taylor Ann a Hayley. Tie mu v zákulisí pred paparazzmi robili skutočne šarmantné garde.
Veteránky z Pobrežnej hliadky:
Zobraziť galériu (8)
O šarmantnosti sa však nedá veľmi hovoriť v prípade trojice vyslúžených záchranárok, ktoré takisto dorazili na natáčanie. Trio v zložení Nicole Eggert, Gena Lee Nolin, a Traci Bingham totiž aj napriek výstrihom pôsobilo fádne. Tieto sivé myšky na ostrieľanú Pamelu už jednoducho nemajú!


<td style='padding:2px 1px 0px 5px;' colspan='2'Tease - Do You Really Want to Hurt Hoff?
The Roast of David HasselhoffSunday, August 15
www.comedycentral.com
Roast of David HasselhoffBig LakeIt's Always Sunny in Philadelphia


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu