Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pamela oslavovala vo veľkom: S mladými zajačikmi!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson

LAS VEGAS – Keď oslava, tak poriadna! Povedala si silikónová krásavica Pamela Anderson. Svoje štyridsiatetretie narodeniny oslávila síce bez vážnej známosti, ale zato obklopená mladými svalnatými krásavcami. Veď užívať si treba v každom veku!

Oslavovala viac krát! Hviezda je hviezda, a ako taká nebude predsa oslavovať svoje narodeniny iba raz. Pamela si najskôr užila gratulácie v San Diegu, vrchol osláv však prišiel až v meste zábavy, v Las Vegas. Tu to starnúca sexbomba poriadne rozbalila!

Najskôr si užila prítomnosť mladých svalnatých chlapov a s radosťou s nimi zapózovala pri bazéne. Veľkú radosť jej spravila torta v tvare šampanského, do ktorej sa s radosťou zahryzla. Večer pokračovala v zábave v nočnom klube Tao. Počas osláv vystriedala samozrejme viacero outfitov – cez deň sa predviedla vo svojej obľúbenej bielej farbe, na noc zvolila modro biele šaty.

Jej prsia stále stoja za to! Mnoho žien by malo z pribúdajúcich rokov depresiu, Pamela však medzi ne určite nepatrí. Veď na svoj vek ani nevyzerá. Hoci jej postava či tvár sa len sotva môže chváliť prirodzenou krásou, faktom je, že na vyše štyridsať ročnú ženu nevyzerá. Stále sa dokáže predať a jej sláva postavená na seriálovej úlohe C.J. v seriály Baywatch nevyhasla dodnes. V súčasnosti dokonca pracuje na novej seriálovej postave – vyšetrovateľke v prestížnej štvrti Beverly Hills. Dúfajme, že toto dielko bude úspešnejšie ako jej posledné televízne pokusy!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu