Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Opilec David Hasselhoff ako nacista: Hajloval v kostýme Hitlera!

David Hasselhoff počas svojho živého koncertu Zobraziť galériu (7)
David Hasselhoff počas svojho živého koncertu (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Kontroverzný klinec programu! Hoci David Hasselhoff (59) má za sebou úctyhodnú kariéru, niektoré prvky svojich vystúpení by mal zrejme zvážiť o niečo starostlivejšie. Naposledy totiž jeho britskí fanúšikovia zostali v nemom úžase. Veterán nahodil kostým diktátora a ukázal nacistické gesto.

Bez škrupúľ! Aj keď z hrôzy z čias druhej svetovej vojny mnohým pamätníkom doteraz behá mráz po chrbte, David Hasselhoff si z toho ťažkú hlavu nerobí. V súčasnosti totiž oslavuje okrúhle 30. výročie svojej hereckej a speváckej kariéry. V rámci neho svojim priaznivcom pripravil viac než pikantnú šou. Nechýba v nej poriadny kus erotiky, úsmevné paródie, ale aj prvky zaváňajúce škandálom.

Okrem sporo odetých dám v podväzkoch a tradičných červených plaviek z Pobrežnej hliadky si herec zaspomínal aj na svoju rolu v muzikáli Producenti. V závere vystúpenia sa preto na javisku objavil prezlečený za Adolfa Hitlera. A bohužiaľ, neodpustil si ani zdvihnutú ľavicu na znak kontroverzného hajlovania.

Či David svoj program ponechá v pôvodnom znení, je zatiaľ otázne. Reakcie na jeho živý koncert sú totiž rôzne. Kým niektorí z fanúšikov ho kvôli hitlerovskej maškaráde odsudzujú, iní vraj odchádzali spokojní. „Bol som tam a myslím, že z toho vzišiel kopec zábavy. Nebola to najlepšia produkcia, ale výsledok bol úžasný,“ napísal jeden z internetových užívateľov v diskusii. „Celkom som ho nepochopil, ale neberte ho príliš vážne,“ dodáva ďalší prispievateľ. Platiť teda bude staré známe – proti gustu žiaden dišputát.

Tip: Pozrite si Davida Hasselhoffa v televízii. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu