Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Agresívny invalid bodol policajta do hrudníka

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

MALENOVICE - Z invalida (73) sa v noci na utorok stal agresívny útočník. Zaútočil na mladého policajta (24) s nožom s obojstrannou čepeľou a bodol ho nečakane do hrudníka.

Dvojčlenná hliadka išla na pokyn operačného dôstojníka do Malenovíc v Zlínskom kraji, aby sa postarala o muža, ktorý ležal s poranenou hlavou na zemi a okolo neho behal poranený pes. Vedľa seba mal francúzsku palicu a tašku na kolieskach a zjavne nebol schopný chodiť. Keď mu ale policajti pomáhali, začal byť agresívny.

Hliadka ho naložila do auta a odviezla do zlínskej nemocnice. Tam lekár prichystal papiere na jeho prevoz do záchytnej stanice v Kroměříži. Práve pred nemocnicou došlo k útoku. Muž zrazu vytiahol nôž a všetkou silou bodol jedného z policajtov do hrudníka vo chvíli, keď mu podával francúzsku palicu. Našťastie sa nôž zabodol do vrecka kombinézy a policajtovi spôsobil povrchové zranenia.

Prípadom sa zaoberajú kriminalisti z Kroměříža. Invalida zatiaľ podozrievajú z trestného činu násilia proti úradnej osobe, za ktorý hrozí väzenie od troch do 12 rokov. Vedenie polície ale zároveň nariadilo dôkladné prešetrenie postupu hliadky, ktorá si nevšimla nebezpečný nôž. Bodnutého policajta podľa všetkého neminie disciplinárny trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu